Høgmo og Fredrikstad vant treningskampen

(Lillestrøm - Fredrikstad 0-2) Per-Mathias Høgmo kunne smile mer enn Arne Erlandsen etter onsdagens test på Lillestrøms treningsfelt.

Annonse:

Scoringer av Eirik Mæland og Kjell Rune Sellin - en i hver omgang - sørget for at  2. divisjonslaget gikk seirende ut av treningskampen mot et LSK som manglet blant annet Ifeanyi Mathew og Erling Knudtzon.

- Det var viktig å få en kamp før søndagens møte med Haugesund. Selv om prestasjonen ikke var all verden, så er det viktig å komme inn i kamprutinen etter ferien. Resultatet var ikke slik vi ønsket, men alle fikk spilt, sier Lillestrøm-trener Arne Erlandsen.

Les også: Marko Maric glad for å møte LASK Linz i Europa League

LSK-spillerne hadde trente onsdag morgen, og det var mulig at den økta hang litt igjen hos spillerne. Thomas Lehne Olsen kom til et par store sjanser, og Kristoffer Ødemarksbakken skjøt i tverrliggeren, men det ble ingen scoringer mot østfoldingene.

- Det var godt for oss å få møte bra motstand. En fin gjennomkjøring for oss, sier Per-Mathias Høgmo.

Den tidligere landslagstreneren mener forskjellene på nivå 1 og 3 i norsk fotball er blitt markant mindre de siste årene.

- Det er blitt veldig jevnt. Det utdannes mange gode spillere gjennom akademiene, og det trenes veldig likt rundt omkring. Det gjør at fotballen jevner seg ut. Det er ingen enkle kamper i 2. divisjon for vår del. Og du ser i Eliteserien også at det er relativt jevnt, sier Høgmo.

Les også: LSK-auksjonen i gang - se hvilke kupp du kan gjøre her

Annonse fra Eliteserien: