Hilsen fra Romerike Sparebank: Alle LSK-medlemmer får bankens beste rente!

Nå som LSK skal spille med banken på brystet, gagner det ikke kun klubben, men også du som #heierpå LSK.

Annonse:

Av Lillian Ussberg, Romerike Sparebank

Romerike Sparebank er banken for deg med hjertet i lokalmiljøet. Som medlem i LSK får du derfor gode lånebetingelser hos oss. Alle medlemmer av Lillestrøm Sportsklubb får bankens beste rente!

I Romerike Sparebank verdsetter vi fysisk tilstedeværelse og tilgjengelighet for kundene våre. Vi er der du er. Alle våre kunder får sin egen rådgiver og en god gjennomgang av egen personlig økonomi. Vi har god og konkurransedyktig pris på både innskudd, lån og forsikring. Kontakt oss gjerne for å se hva du kan spare ved å bli kunde hos oss.

En god match

BANKSJEF: Siri Berggreen ser fram til partnerskapet med LSK.
BANKSJEF: Siri Berggreen ser fram til partnerskapet med LSK.

- Ikke bare er LSK hele regionens flaggskip, men de står for inkludering og samhold, noe vi verdsetter høyt. Som breddeklubb tilfører de lokalmiljøet store verdier og bidrar til gode oppvekstvillkår. De er gode forbilder oppsummerer administrerende banksjef Siri Berggreen.

Her kan du bli bedre kjent med Romerike Sparebank!

- Også har de en godt fungerende sponsorpool som treffer godt hos oss som sikter mot å være en katalysator for lokalt næringsliv. Vi er på veldig mange måter en god match – og nå var timingen endelig rett smiler Berggreen.

Ser vi deg til seriestart?

Vi er her for deg som #heierpå andre. Derfor har vi i samarbeid med LSK invitert lag og foreninger på Romerike til seriestart. Det ble en vanvittig respons, og hele RB-tribunen blir fylt med barn og unge som er aktive i idrett på Romerike.

KUNDERÅDGIVER: Brian Andersson i Romerike Sparebank ser fram til å høre fra deg.
KUNDERÅDGIVER: Brian Andersson i Romerike Sparebank ser fram til å høre fra deg.

Vi gleder oss til å se Lillestrøm Sportsklubb spille med banken på brystet. Vi ser frem til å bidra med å fylle stadion og skape magiske øyeblikk både på og utenfor banen.

På mandag håper vi å møte alle dere med hjerter som banker for Fugla – mot nyopprykkede Kristiansund Ballklubb. Vi håper på et fyrverkeri av en kamp. Du treffer oss utenfor stadion, ved Tom Lund statuen, før kampstart.

Kontakt gjerne vår rådgiver, Brian, på telefon 918 20 745 eller e-post [email protected] så gir vi deg bankens beste vilkår på innskudd, forsikring og lån.

Priseksempel boliglån i dag ved 75 % av verdi:
Nominell rente 5,38 %, effektiv rente 5,61 %, 2 millioner kroner over 25 år, Totalt: 3 374 508 kroner.

Beste innskuddsrente i dag får du ved å sette pengene i en plasseringskonto. For beløp under 3 000 000 kroner får du en rente på 4,75 %. Da har du 4 kostnadsfrie uttak i løpet av året. Sparer du i BSU tilbyr vi en av landets beste renter – 6,80 %.

Les også: Romerike Sparebank presentert som ny hovedsponsor

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 27.03.2024
Skrevet av: Lillian Ussberg, Romerike Sparebank