Fuglekalender Thumbnail (14)

Fuglekalender #14: Romerike Sparebank presentert som ny hovedsponsor

Under dagens julefrokost for nærmere 200 partnere ble Romerike Sparebank presentert som LSKs nye hovedsponsor de neste tre årene.

Annonse:

Stemningen sto i taket da Ruben Gabrielsen viste fram neste års drakt med hovedsponsoren på plass. Som regel pleier den å være klar sånn cirka ti dager før seriestart, denne gangen var avtalen klar allerede ti dager før julaften.

- Fantastisk. Vi er superglade for å få til dette, ikke minst at det også er en langsiktig avtale på tre år med opsjon på ytterligere to, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

- Det er stor stas. Endelig ble det vår tur, og vi gleder oss til et godt samarbeid fremover. Jubelen sto i taket på jobben da vi sendte ut nyheten, sier administrerende banksjef i Romerikes Sparebank, Siri Berggreen.

Sammen med Martin Fagerli (leder for forretningsutvikling) og Jørgen Sigernes (markedsansvarlig) deltok hun på torsdagens julefrokost for LSK-partnerne på Åråsen. Som vanlig ble det en særdeles hyggelig seanse med god mat, musikk og samvær.

Med avtalen vil den nye hovedsponsoren ta plass på samtlige drakter i hele klubben. Vi gleder oss til å utvikle sponsoratet til det beste for både Romerikes Sparebank og LSK i årene som kommer!

Her kan du se alle episodene i vår fuglekalender!

Se video fra julefrokosten og presentasjonen av LSKs nye hovedsponsor:

 

Annonse fra Eliteserien: