Herlig stemning på derby-treninga: - Vi har alt å vinne

Dagen før derbyet mot Vålerenga var det herlig stemning og mange fremmøtte på treninga på Vigernesjordet.

Annonse:

- Vi har alt å vinne. Vi spiller jo mot en selvutnevnt gullfavoritt, så det er ikke vi som har presset på oss, sier forsanger i Kanari-Fansen, Thor-Arne Sandli.

Spillerne satte stor pris på at mange hadde møtt opp på den siste treninga før kampen mot erkerivalen.

- Jeg har aldri spilt for et fullsatt Åråsen før, så dette gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg har en god følelse for kampen. Vi skal vinne, sier Eskil Edh.

Allerede tre dager før avspark ble stadion utsolgt, noe vi må mange år tilbake for å finne sist gang det skjedde.

- Det er kjempekult. Selv folk som ikke bryr seg om fotball har fått med seg at det er utsolgt på Åråsen. Kollegaer på jobben sier at de kunne tenkt seg å dra på kampen. Folk snakker om det, og det er innmari kult, sier Thor-Arne Sandli.

Les også: Mål-Tom: - Jeg er sjokkert

- Det blir kjekt å møte Vålerenga på gress. Vi skal vise at vi til nå har vært det beste laget i år. Uansett hvordan det går i morgen, er vi fortsatt foran Vålerenga på tabellen. Men vi har muligheten til virkelig å parkere dem. Jeg tror vi vinner 3-1, sier Pål-André Helland.

- Jeg kjenner nesten ikke én som ikke skal på Åråsen. Det blir utrolig gøy, og det renner inn meldinger fra folk som gleder seg til å dra på match, sier Eskil Edh, full av forventninger foran sin første kamp mot Vålerenga på Åråsen.

Se video fra derby-treninga:


Se intervju med Eskil Edh:


Annonse fra Eliteserien: