Her kan du ta Tenerife-tempen på LSK

Tirsdag 30. januar landet spillere og støtteapparat på Tenerife for årets første treningsleir. Her kan du få jevnlige oppdateringer og lenker til saker fra oppholdet som varer fram til lørdag 10. februar.

Annonse:

Ved å følge LSK på YouTubeFacebookInstagram, TikTok og Snapchat holder du deg alltid oppdatert, og i samarbeid med vår nye hovedsponsor Romerike Sparebank vil vi levere mye innhold fra treningsleiren på våre flater.

Oppholdet på Tenerife inneholder mange treninger og møter med et stort fokus på å implementere det nye trenerteamets filosofi best mulig i spillergruppa. Her forteller Andreas Georgson og Robin Asterhed om hvordan de jobber!

Les også: Fra Malmö til Lillestrøm: August Karlin signerte på treårskontrakt

MØTE: Hver dag før trening har LSK spillermøte på treningsanlegget.
MØTE: Hver dag før trening har LSK spillermøte på treningsanlegget.

I løpet av oppholdet vil det også bli spilt en treningskamp mot Tenerifes B-lag. Kampen spilles onsdag 7. februar, og rb.no sender oppgjøret.

Onsdag 7. februar klokka ble det spilt treningskamp mot Tenerifes B-lag. LSK skapte mange målsjanser og så ut til å ha full kontroll på kampen, men noen defensive tabber sørget for at kampen endte 3-3. El Schaddai Furaha, Thomas Lehne Olsen og Kristoffer Tønnessen scoret målene for Lillestrøm.

Les også: To spillere har imponert Thomas Lehne Olsen mest

Visste du forresten at Martin Over Roseth har tatovert refrenget på sin favorittsang på armen? Les mer om det her!

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Se video-intervju med Eskil Edh:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 31.01.2024, oppdatert: 08.02.2024
Skrevet av: Morten Stokstad