Kaos-kamp: 3-3 mot Tenerife B

(Lillestrøm - Tenerife B 3-3) Lars Ranger og Gjermund Åsen sto for hver sin målgivende pasning i en kamp LSK burde ha vunnet ganske greit.

Men det ble litt kaos-preg over det hele etter at Kristoffer Tønnessen hadde sendt LSK opp i en 3-1-ledelse etter 72 minutter.

Før det hadde Elscha Furaha - som leverte 45 meget gode minutter - sørget for første omgangs eneste mål da han omsatte en pasning fra Gjermund Åsen til 1-0. 17-åringen scoret også ledermålet mot Fredrikstad i årets første treningskamp, og har vist imponerende takter i sesongoppkjøringen.

TOMMEL OPP! El Schaddai Furaha scoret nok en gang. Foto: Fredrik Vestgård

- Veldig deilig å få spille kamp, veldig deilig å få starte og veldig deilig å få score mål. Jeg føler at jeg har begynt å komme opp på nivået til de andre på A-laget, og jeg føler at jeg blir bedre og bedre for hver dag som går, sier Elscha etter kampen.

Like etter sidebyttet slapp Mads Hedenstad Christiansen inn et mål - mellom beina - som han redder 99 av 100 ganger, men fire minutter senere tok LSK igjen ledelsen. Denne gangen etter et nydelig innlegg fra Lars Ranger til Thomas Lehne Olsens pannebrask.

Etter Tønnessens mål utnyttet det spanske laget enkle feil i LSK-laget og scoret to ganger.

I sluttminuttene kunne faktisk også Tenerife B ha tatt med seg seieren, men Jørgen Sveinhaug reddet straffesparket på mesterlig vis.

LSK skapte flere store sjanser gjennom kampen som burde ha endt med scoring, men uansett ble det en fin gjennomkjøring på treningsleiren på den spanske ferieøya.

Romerikes Blad viste kampen - her kan du se den!

Neste treningskamp er mot Sandefjord fredag 16. februar klokka 15.00 i LSK-hallen.