Her er troppen til storkampen mot Tromsø

Geir Bakke mener det enorme billettsalget til «sofakampen» mot Tromsø beviser at Lillestrøm er en ekte fotballby.

Annonse:

Publikumsrekorden på 13 652 er for lengst overgått. Lørdag kveld var det solgt 15 380 billetter til en kamp der kun 200 får komme inn på Åråsen. 

- Det bare vitner om hvor mange som bryr seg om Lillestrøm Sportslkubb. Det er en fotballby. Ferdig snakka. Man må bare ta av seg hatten for alle som bidrar, sier Geir Bakke foran søndagens kamp mot Tromsø.

Les også: Lauritsen stolt over engasjementet

LSK-treneren gleder seg stort til å ta i mot serieleder Tromsø i en kamp som selvsagt er svært viktig i kampen om opprykk.

- Alle vet hva som står på spill. Det er to jevne lag som møter hverandre. Vi må være på det nivået vi var i store deler av kampen mot Sandnes Ulf. Vi må prøve å få kampen inn i vår gate, og sørge for å være til stede, sier Bakke.

Her er troppen til kampen mot Tromsø:

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Aleksander Melgalvis, Espen Garnås, Simen Rafn, Lars Mogstad Ranger, Simen Kind Mikalsen, Philip Slørdahl, Magnus Knudsen, Ulrik Mathisen, Kaan Kairinen, Ifeaniy Mathew, Fredrik Krogstad, Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Tryggvi Hrafn Haraldsson, Björn Bergmann Sigurdarson, Tobias Svendsen, Jonatan Braut-Brunes.

Annonse fra Eliteserien: