15 380 solgt - Lauritsen stolt av LSK-familien: - Helt uvirkelig

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, er målløs av det vanvittige engasjementet fra både bedrifter og privatpersoner i forbindelse med «sofakampen» mot Tromsø.

Annonse:

- Det er helt uvirkelig, sier han, og blir stille.

Lauritsen er tydelig rørt og stolt over at det lørdag kveld var solgt 15 380 sofakamp-billetter.

- Ingen klubb i Norge kan matche det publikumsengasjement som har vært rundt LSK i 2020. Vi er utrolig heldige. Det startet med den utsatte serieåpningen på Hamar, og fortsatte med den første hjemmekampen på Åråsen. Da vi satt i gang med sofakampen for andre gang i år håpet vi å slå tilskuerrekorden på Åråsen. Noe vi klarte å slå nesten et døgn før kampstart. Dette viser nok en gang at LSK har Norges beste supportere i ryggen, både på tribunen og nå hjemme i sofaen.

Nå nærmer vi oss også tilskurerrekorden i en kamp i OBOS-ligaen (fra og med 2015). Den stammer fra Branns 16. mai-kamp for fem år siden med 17 254 publikummere på stadion. Spørsmålet er om vi klarer å slå den rekorden. Dersom vi når den vil det bli loddet ut 50 signerte LSK-drakter.

- Det er klart man blir rørt over et så stort engasjement. Jeg vil på vegne av hele organisasjonen takke alle som har bidratt. Både bedrifts- og privatmarkedet har vist en helt enorm støtte. Igjen: Tusen takk!

- Hvilke tall så du for deg da billettene ble revet vekk i starten?

- 15 000 hadde jeg troen på ganske tidlig. Men det er klart, man begynner jo å fantasere litt når det går så fort, ler han.

- Hva tror du vi kan ende på?

- Vanskelig å si. Hadde vært helt sykt om vi klarte å slå tilskuerrekorden i OBOS-ligaen (17.284). Det tror jeg faktisk vi klarer.

Hvordan kan du bli med på #sofakamprekord?
Vippse valgfritt beløp til 1917 - marker med sofakamp
Sette inn valgfritt beløp på konto 12040458288

Annonse fra Eliteserien: