Klarer vi publikumsrekord i OBOS-Ligaen? : - Sånn må det bare bli!

Etter at nivå 2 fikk navnet OBOS-Ligaen i 2015 har ingen klubber klart å slå Brann sitt tilskuertall på 17.284. Den går LSK nå for å slå med under 24 timer igjen til kampstart mot Tromsø.

Annonse:

Med litt under et døgn igjen er Lillestrøm Sportsklubb under 3000 billetter fra å slå publikumsrekorden i OBOS-Ligaen. #Sofakamprekord-kampanjen har virkelig tatt av, og alt gjort at tidligere rekord for solgte billetter til en kamp på Åråsen er knust. Så er spørsmålet, klarer vi å slå Brann?

Leder for Kanari-Fansen, Tony Johansen, mener det at man nå har solgt over 14000 billetter viser en familie som står samlet.

- Hva skal jeg si? Det er sykt at vi alt dagen før har knust den gamle rekorden på Åråsen. Denne gangen er det både bedrifter og private som slår rekorden sammen. Man kan på mange måter si at hele familien er samla denne gangen, og det varmer et gult og svart hjerte.

Supporterlederen er klar i sin tale på spørsmål om vi nå skal gå for rekorden i OBOS.

- Sånn må det bare bli! Når vi ikke får støtta gutta fra stadion må vi legge igjen et spor på andre måter. Nå skal vi gå for en rekord som skal bli vanskelig å slå for de som kommer etter oss! 

Ny premiestige i veien mot rekord.

For å fortsette kjøret mot rekorden har LSK nå lagt opptil 50 signerte drakter i potten, jo flere billetter som selges, jo flere drakter trekkes ut.

Premiestigen er som følger:

15.000 solgte billetter = 15 signerte drakter

16.000 solgte billetter = 20 signerte drakter

17.000 solgte billetter = 25 signerte drakter

17.284 solgte billetter = 50 signerte drakter!

Draktene vil bli trukket blant alle som har kjøpt billett til kampen. 

Annonse fra Eliteserien: