Helland imponert: AlfaCare-samarbeid styrker LSK-spillerne

Fysisk trener Geir Kåsene er ikke i tvil om at samarbeidsavtalen med AlfaCare sørger for at spillerne blir raskere restituert og går glipp av færre treninger og kamper enn man ellers ville ha gjort. Pål-André Helland er imponert over fasilitetene i LSK.

Annonse:

- For oss har det vært en kraftig oppgradering. AlfaCare er en totalleverandør innen treningsapparater, helseprodukter og klinikkutstyr. Vi har løftet nivået vårt på det området, og det er jeg ganske sikker på at spillerne også merker, sier LSKs fysiske trener, Geir Kåsene.

Les også: LSK og AlfaCare med revolusjonerende avtale

Unike hjelpemidler som Game Ready/Med4 Elite og Indiba er med på å forkorte skadeperioden til LSK-spillerne. Førstnevnte brukes blant annet til å kjøle ned et skadet område på en fotballspillers kropp.

- Et fantastisk apparat som hjelper i både rehab- og restitusjonsfasen, sier Pål-André Helland.

- Hvis du har fått en smell i leggen eller en strekkskade, så får du massiv behandling ved å bruke Game Ready-apparatet. Det er ingen tvil om at det har reddet mange treninger og kamper for flere av spillerne. Indiba'en er en radiofrekvensbehandling som reparerer cellene raskere. Det er ikke så vanlig å ha Indiba-apparater i Norge, men det er veldig vanlig sydover i Europa. Blant annet bruker Juventus og Barcelona det, forteller Geir Kåsene.

Gjennom samarbeidet med AlfaCare mener han at Lillestrøm står bedre rustet enn de fleste andre norske toppklubber. I «Fredagspraten» på Eliteseriens YouTube-kanal påpeket også Pål-André Helland at fasilitetene i LSK er vel så gode som i RBK.

- Det er nesten sånn at det fasilitetsmessig er et lite knepp opp (fra Rosenborg). Du har stadion og det rundt, og så har du treningsanlegget rett ved siden av med flere gressbaner og LSK-Hallen. Du har alt samlet på en plass. Og en garderobe og en gym med det samme tilbudet som jeg er vant til. Alt ligger til rette her for at man bør prestere sportslig. I tillegg har vi et dyktig og kunnskapsrikt trenerteam og mannskap rundt laget, og et ungt og spennende lag, sa Helland i intervjuet med Freddy dos Santos.

AlfaCare AS ble stiftet i november 2002, holder til på Notodden - og hjelper kundene med produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager, idrettsskader og velvære. Her kan du sjekke ut selskapets produkter og tjenester!

Se video med Kåsene og Helland:


Annonse fra Eliteserien: