Hang med geipen etter 1-1

Både spillere og trenere hang litt med geipen etter at en sen Åsane-scoring sørget for at det ble poendeling på Åråsen.

Annonse:

- Jeg er skuffet, selvfølgelig. Jeg synes Åsane får ha ballen for mye. Vi klarer ikke å sette presset på dem høyt i banen. De er gode og ballskikkelige. Jeg tror ikke Åsane skaper noen veldig store sjanser før det er gått 74-75 minutter, men vi skal jo ha mer brodd selv. Både i presisjonen i overgangsspillet vårt og når det kommer til å forvalte sjansene vi skaper, sier Geir Bakke.

- Vi så møre og slitne ut, og var fryktelig upresise på de enkle tingene utover i andre omgang, tillegger LSK-treneren.

- Det var en tung dag for mange Lillestrøm-spillere i dag. Vi var en liten halvmeter unna Åsane-spillerne hele veien, synes jeg. Vi kom oss aldri opp i press, og ble lave i store deler av kampen. Det var ikke det vi ønsket i utgangspunktet. Det var rett og slett lite som stemte, sier kaptein Thomas Lehne Olsen.

- Nå har vi møtt nesten alle lagene to ganger. Skal vi være enige om at Åsane er det laget som har skapt mest trøbbel for oss?

- Ja, det er uten tvil det ekleste laget vi har møtt. Der borte ble vi rett og slett rundspilt. Det er et godt fotballag, rett og slett. All honnør til dem, svarer LSK-kapteinen.

Les også: Ned på jorda etter tidlig ledermål

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: