Ned på jorda etter tidlig ledermål

(Lillestrøm - Åsane 1-1) Allerede etter syv minutter sendte Tryggvi Hrafn Haraldsson (bildet) LSK i ledelsen, men Åsane spiste seg mer og mer inn i kampen jo lengre den varte. Etter 86 minutter kom utligningen.

Selv om Lillestrøm skapte de fleste og de største sjansene, var det Åsane som styrte mye av banespillet - spesielt i andre omgang.

Slik sett var det ikke noe å si på at bergenserne fikk med seg ett poeng etter den sene utligningen.

Men det startet bra for LSKs del: Tryggvi Hrafn Haraldsson scoret sitt tredje seriemål siden overgangen fra Akranes da han skjøt inn 1-0 fra seks-sju meter tidlig i kampen.

Islendingen hadde også to store muligheter til å øke ledelsen i andre omgang, men hadde ikke helt marginene med seg. Åsane viste seg nok en gang som et ballsikkert og godt fotballag, og det er ingen tvil om at bergenserne er det laget som over to kamper har skapt mest trøbbel for Geir Bakkes mannskap denne sesongen.

Simen Lassens utligning etter 86 minutter sørget for at det endte med poengdeling på Åråsen. Nå venter Ull/Kisa på bortebane for LSK kommende søndag.