Hadde Glimt på gaffelen - byttet nesten hele laget

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 1-4) Geir Bakke smilte etter tapet mot fjorårets nest beste lag i Norge - og det hadde han på mange måter også god grunn til: LSK var minst like gode som Glimt fram til Bakke byttet ut nesten hele laget 20 minutter før slutt.

Ifeanyi Mathew hadde nettopp skutt i tverrliggeren på stillingen 1-1 da hele syv unggutter ble byttet inn 20 minutter før slutt.

På det tidspunktet hadde LSK fjorårets sølvlag i Eliteserien på gaffelen. Nordlendingene var da også redusert til ti mann etter at Marius Lode fikk direkte rødt kort for å ha dratt ned Daniel Gustafsson som bakerste mann.

Det var i det hele tatt en god og jevn fotballkamp veldig lenge i LSK-Hallen fredag ettermiddag. Gjestene tok ledelsen tidlig i kampen ved Ola Solbakken etter en corner. Men LSK slo deretter voldsomt tilbake, og det var fullt fortjent da Daniel Gustafsson satte inn utligningen - etter godt forarbeid av Ebiye Moses og Simen Kind Mikalsen.

Lillestrøm skapte flere store sjanser og kunne fort ha scoret flere mål, men kom ikke nærmere enn Mathews tverrliggerskudd. Da trenerteamet byttet inn syv unge spillere, på toppen av at det ble gjennomført fire bytter i pausen, ble forskjellen naturlig nok større på lagene. Glimt scoret tre ganger - og vant til slutt komfortabelt i målprotokollen.

Samtlige spillere ble i løpet av kampen for LSKs del, disse var i aksjon: Matvei Igonen (Mads Hedenstad Christiansen i 45 min.) – Lars Ranger (Simen Rafn i 45 min.), Sheriff Sinyan (Erik Tobias Sandberg i 21 min.), Tobias Salquist (Philip Slørdahl i 21 min.), Simen Kind Mikalsen (Josef Baccay i 21 min.) – Magnus Knudsen (Aleksander Melgalvis i 45 min.), Ifeanyi Mathew (Charles Ezeh i 21 min.), Fredrik Krogstad (Apipon Tongnoy i 21 min.) – Daniel Gustafsson (Mikkel Rakneberg i 21 min.), Thomas Lehne Olsen (Alexander Sannes i 45 min.), Ebiye Moses (Simon Bakken i 21 min.).