Aksjonsgruppa samlet: Her er årets storkamper

De to siste sesongene har en aksjonsgruppe bestående av LSK-ildsjeler jobbet for å skape ekstra trykk inn mot enkeltkamper på Åråsen. På tirsdag var det klart for årets første samling, og fire oppgjør ble blinket ut som satsningskamper.

Annonse:

De fire hjemmekampene som vil bli få ekstra oppmerksomhet fra både klubb, supportere og samarbeidspartnere er:

Den første hjemmekampen mot Sandnes Ulf mandag 13. april.

16. mai-kampen på Åråsen mot Grorud.

Byfest-kampen mot Strømmen søndag 14. juni.

Hjemmekampen mot HamKam (ikke endelig berammet, men foreløpig satt opp søndag 9. august).

Det vil naturligvis også bli lagt ekstra trykk på noen av kampene til høsten, men det vil vi komme tilbake til.

- Det er meget bra at det fortsatt er et engasjemant i aksjonsgruppa for å jobbe mot å få flest mulig til å komme på Åråsen også i år. Vi klarte å øke snittet i fjor samtidig som det ble som det ble og det skal vi være meget fornøyd med. Derfor er det viktig at vi gjør det beste ut av den situasjonen vi er i og jobber på som om vi skulle vært i Eliteserien. Kampene vi har valgt ut kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse. Men betydningen av seier i disse kampene er enormt stor. Samtidig er det de lagene som potensielt kan trekke en del bortefans. Vi må heller ikke glemme sesongkortsalget, og per nå ligger vi ikke veldig langt bak fjoråret. Det ville sendt et mektig signal om vi hadde klart å øke antall sesongkort sammenlignet med fjoråret. Bare se på hypen rundt serieåpningen på Hamar. Klarer vi å dra inn det også i første hjemmekamp, så ligger alt til rette for at vi skal få en pangstart i OBOS-ligaen, sier Kanari-Fansens styreleder Tony Johansen.

I 2018 var det gode arbeidet fra aksjonsgruppa en medvirkende årsak til at vi for første gang siden 2013 hadde over 10 000 tilskuere på en kamp på Åråsen. Mot Vålerenga 2. september 2018 var tilskuertallet 10 409. 

Til stede på årets første møte var Tony Johansen, Egil Andresen, Alexander Amundsen, Arild Myklebust, Ken-Rune Almendingen Nilsson, Franck Bjaanes, Kjell Roger Fallet, Frode Johansen, Emil Saglien Ruud og Morten Stokstad.

Vi ser fram til en spennende sesong, og vil komme tilbake med mer nytt rundt satsningskampene etter hvert.

Annonse fra Eliteserien: