Gullmerke-pris til Kippe

Frode Kippe, Vidar Bekkevold, Monika Amundsen, Apipon Tongnoy og Nora Marie Egenes ble alle satt pris på under Kretstinget mandag.

Annonse:

Kretsens gullmerke gikk til Frode Kippe og Vidar Bekkevold for lang, tro og imponerende tjeneste. Monika Amundsen ble tildelt æresmedlemmenes hederspris for den utrolige jobben hun har gjort som frivillig i LSK. Blant annet har hun hatt kiosk-ansvar i over 30 år.

Talentene fikk også oppmerksomhet: Apipon Tongnoy fikk Tom Lund-stipendet, og Nora Marie Egenes fikk Hege Riise-stipendet.

Les også: Brenden: - Vi er i rute

Frode Kippe setter stor pris på anerkjennelsen fra Akershus Fotballkrets.

- Man måtte fylle en del tøffe kriterier for å få den prisen, så det er en utmerkelse jeg setter stor pris på, sier Kippe.

Foruten Kippe og Vidar Bekkevold fra LSK, ble det også «Gullmerke»-pris til Frank Klaseie fra Eidsvold IF.

Les også: Norsk Rikstoto og LSK med historisk samarbeid

Til sommeren er det 22 år siden Kippe debuterte for LSKs A-lag, og veteranen gleder seg like minst like mye til årets sesongstart som de mange foregående.

- Oppkjøringa har vært veldig fin. Jeg synes vi har bygd den opp bra med mye tøff trening i starten, og ikke så mye fokus på kamp. Treningsleiren i Marbella var utrolig bra. Nå går vi inn i den siste fasen med mange kamper der det blir et større fokus på å få satt laget. Det blir spennende. Jeg synes det ser bra ut, sier Frode Kippe.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Obos-ligaen: