Gull-nivå over poengsnittet til Simen «Kink» Mikalsen

Simen Kind Mikalsen (26) har et poengsnitt på nivå med Bodø/Glimt i de kampene han har vært på banen for LSK i Eliteserien i 2019.

Annonse:

Han mistet store deler av sesongen på grunn av ryggproblemer, men nå er Simen «Kink» Mikalsen - som han er blitt kalt av lagkameratene - tilbake i form og inne på laget igjen.

Det har gitt god uttelling: De fire seriekampene han har startet denne sesongen har endt med to seire og to uavgjorte kamper. I tillegg ble han byttet inn i 2-1-seiren over Strømsgodset i juli.

Det gir et poengsnitt på kruttsterke 2,2 poeng i snitt per kamp.

- Jeg er veldig fornøyd med det. Jeg har ikke tapt i år, så jeg håper at den statistikken kan opprettholdes. Nå har vi Brann i helga, og vi håper selvsagt å slå dem også, sier venstrebacken.

Les også: Strømbergs støtter årets miljøkamp mot Brann

Med seier mot Brann vil LSK krabbe helt opp i ryggen på bergenserne på tabellen.

- Vi har jo som mål å komme oss opp på øvre halvdel, og at vi skal bite oss fast der. Vi skal ta den trepoengeren, så skal vi fortsette å se oppover på tabellen, sier Simen Kind Mikalsen.

Les også: Hjemme hos Marko Maric: - Religionen er viktig for meg

Han spilte serieåpningen mot Stabæk (1-1), men ble så ute en lang periode på grunn av en ryggskade. Nå er imidlertid Jessheim-gutten fullt restituert.

- Ryggen er helt fin. Jeg kjenner ingenting, sier han.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Brann søndag 1. september!

Se video-intervju med Simen Kind Mikalsen her:


Annonse fra Obos-ligaen: