Grønn markedsfredag: Saga Pure, Strømbergs og Energima er med!

Saga Pure - med administrerende direktør Bjørn Simonsen (nummer to fra venstre) og hovedaksjonær Øystein Stray Spetalen - går inn som sponsor både i Lillestrøm og Sandefjord. Også Strømbergs og Energima er klare for et nytt år som LSK-partner.

Annonse:

- Vi er et grønt investeringsselskap. Vår målsetting er å gjøre verden grønnere og måten vi gjør det er å velge ut de selskapene som har de beste løsningene. Plast er et kjempeproblem, og i Norge er vel kunstgress er vel nummer to etter bildekk på listen over mikroplast. Det er utrolig bra at noen fotballag går foran. Det stiller vi oss bak, sa administrerende direktør Bjørn Simonsen i Saga Pure til VG da nyheten ble annonsert lørdag 2. april.

NY PARTNER: Saga Pure-direktør Bjørn Simonsen gleder seg til samarbeidet med LSK og Morten Stokstad.
NY PARTNER: Saga Pure-direktør Bjørn Simonsen gleder seg til samarbeidet med LSK og Morten Stokstad.

- Det er tragisk at så mange kamper på toppnivå i dag går på kunstgress. Toppfotball skal spilles på gress, sier Øystein Stray Spetalen.

Saga Pure går inn som sølvpartner i LSK, og budskapet «Ekte gress. Grønn fremtid.» får TV-seerne se på Åråsens LED Board allerede i lørdagens kamp mot Jerv.

- Det er unikt i norsk fotball at et selskap som Saga Pure går inn og støtter to av klubbene som fortsatt legger store ressurser i å spille på naturlig gress. Røkke har sagt at han skal ta kampen mot plast i havet, så da er det topp at Spetalen og Simonsen tar kampen mot plast i fotballen, sier Lillestrøms kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad.

Her kan du lese mer om Saga Pure!

Akkurat som Saga Pure har også Rælingen-bedriften Strømbergs fokus på det grønne skiftet.

MED VIDERE: Daglig leder Svein og salgssjef Michael er glade for at Strømbergs og LSK fortsetter det gode samarbeidet.
MED VIDERE: Daglig leder Svein og salgssjef Michael er glade for at Strømbergs og LSK fortsetter det gode samarbeidet.

- Vi bestemte oss for å bli Lillestrøm-sponsor den kvelden klubben rykket ned til OBOS-ligaen. Siden har vi vært med, og det har vært en fantastisk fin reise siden den dystre desemberkvelden i 2019. Vi gleder oss til et nytt år med Norges beste klubb og partnernettverk, sier salgssjef Michael Strømberg.

Les også: Strømbergs bestemte seg to timer etter nedrykket

Strømbergs har signert på en ny avtale som sølvpartner.

- Gjennom teknologi, design og funksjon kan vi forbedre kildesorteringen slik at vi skaper en grønnere fremtid og kan nå klimamålene, sier Strømberg.

Les også: Slik vil Strømbergs skape de beste løsningene for kildestorerting

FORTSETTER: Vegard Fallet, energi-rådgiver i Energima AS og Kari Herredsvela, salgs- og partneransvarlig i LSK, er glade for at det gode samarbeidet fortsetter.
FORTSETTER: Vegard Fallet, energi-rådgiver i Energima AS og Kari Herredsvela, salgs- og partneransvarlig i LSK, er glade for at det gode samarbeidet fortsetter.

Samtidig er det også klart at Energima AS fortsetter og øker sitt sølvmedlemskap. Ambisjonen var å skape noe nytt og annerledes da bedriften ble etablert i 2003. Drivkraften har vært å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet.

Rivende teknologisk utvikling og økt bevisstgjøring rundt bærekraft har åpnet for å tenke nytt. Derfor har bedriften brukt store ressurser på å flytte den tradisjonelle driften over i en moderne og digital hverdag. Energima Gruppens oppdrag er å skape et bedre inneklima for samarbeidspartnerne.

Ren luft og bedre inneklima - les mer om Energima her!

- Vi ser fram til et godt 2022 på fotballbanen, og ikke minst gode synergier med resten av det store sponsornettverket til LSK. Vi håper LSK vil prege årets Eliteserie og gleder oss stort til å se Lillestrøm i aksjon i Europa. En stor grunn til at vi øker sponsorbidraget er vårt vellykkede samarbeid og at LSK er Romerikes største merkevare, sier Vegard Fallet i Energima.

- LSK har Norges beste nettverk og vi tar sikte på å være med aktivt i sponsorpoolen i tiden fremover. Med dette håper vi å skape nye relasjoner og samarbeidspartnere som vil nyte godt av hverandres tjenester og kompetanse, tilføyer Olav Bjørnstad, prosjektleder i Energima.

Annonse fra Eliteserien: