To timer etter nedrykket bestemte Strømbergs seg for å bli LSK-partner

To timer etter at nedrykket var et faktum ga Rælingen-selskapet Strømbergs beskjed om at de ønsker å være med i LSKs sponsornettverk i 2020.

Annonse:

- Etter den uvirkelige opplevelsen som vi var vitne til på Åråsen kjente man umiddelbart hvor mye klubben betyr for oss og alle andre i lokalsamfunnet, sier markedssjef Michael Strømberg (til høyre på bildet).

Han driver Strømbergs sammen bror og daglig leder Svein. Den lokale bedriften - som nærmest har utsikt over Åråsen og som lever av å skape gode avfallssystemer for det norske folk - er ett av flere eksempler på det enorme krafttaket omgivelsene nå ønsker å ta sammen med Lillestrøm Sportsklubb.

Strømbergs, spesialist på nedgravde avfallscontainere, går inn med et betydelig beløp og blir en del av «Sølvklubben» - og ser fram til god nettverking og business i det velfungerende sponsornettverket med rundt 150 bedrifter. 

Les også: Voldsom partnerstøtte på julefrokosten

- Vi i Strømbergs har alltid likt å støtte underdogs og blir rett og slett motivert av motgang. Ryggmargsresponsen vår var at nå trenger LSK vår støtte mer enn noen gang. Etter en kort samtale med min bror Svein brukte vi ikke mange minuttene på å bli enige om at vi vil være med å støtte gjenreisningen av LSK. Vi er overbevist om at med alle gode krefter i og rundt klubben vil man komme tilbake sterkere enn man har vært på mange år, påpeker Michael Strømberg.

Og tillegger:

- Vi kan nesten ikke vente med at sesongen begynner!

Her kan du lese mer om LSKs Business Club

Har du lyst til å bli en del av LSKs sponsornettverk? Send i så fall gjerne en mail til [email protected] eller [email protected]

 

Annonse fra Obos-ligaen: