Gleder seg til Mjøndalen-besøk: - Vi er i en god flyt

Simen Kind Mikalsen (26) føler at det nye trenerteamet trykker på de helt riktige knappene hos spillerne - og at laget allerede har tatt store steg.

Annonse:

Lørdag klokka 14.00 er selveste Mjøndalen fra Eliteserien motstander i LSK-Hallen. Tidligere i år har Tromsø og Ull/Kisa fra OBOS-ligaen blitt slått henholdsvis 2-0 og 3-0.

- Vi gleder oss til ny kamp. Det blir fint å få møte Eliteserie-motstand, sier Simen Kind Mikalsen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Mjøndalen!

- Vi er i en god flyt. Vi har ikke sluppet inn mål, og målene den riktige veien kommer jevnt. Det skal vi selvsagt fortsette med. Og så skal vi utvikle oss videre. Vi er i et godt spor, synes jeg.

Venstrebacken føler at Geir Bakke og Petter Myhre - sammen med resten av trenerteamet - har fått til mye på den korte tiden de har vært her.

- Det har vært utelukkende positivt. Det er folk med bra kompetanse, og som kan faget sitt veldig godt. Jeg er veldig fornøyd, sier Simen Kind Mikalsen.

Han begynner å bli en rutinert spiller, selv om han fortsatt bare er 26 år. Og han tror på et løft under det nye regimet.

- De knappene de har trykket på hos meg har fungert allerede. Nå har vi fått en mulighet til å bygge opp klubben på riktig måte. Jeg ser veldig fram mot denne sesongen.

Les også: Mikkel (17) har tatt enorme steg

Se video-intervju med Simen Kind Mikalsen:


Annonse fra Obos-ligaen: