Georgson før premieren: - Nå vil vi bare ut å vise oss fram

Vi nærmer oss 9000 solgte billetter, det er meldt 12 grader og sol, og alt ligger til rette for en fantastisk ramme på Åråsen når nyopprykkede Kristiansund kommer på besøk. Andreas Georgson gleder seg stort til Eliteserie-debuten som LSK-trener.

Annonse:

- Det er fantastisk. Nå kan serien begynne, sier den svenske treneren med et smil.

Etter at den siste treningsøkta var gjennomført i ruskevær, lysner han opp når mandagens værmelding blir et tema. Georgson føler at mannskapet hans er klar for det som kommer til å bli en herlig seriepremiere.

- Det har vært en lang og kald vinter, men det har også vært en fin vinter. Vi har jobbet godt sammen, og fått satt kulturen og måten vi ønsker å spille på - som vi er trygge og stolte av. Nå vil vi bare ut å vise oss fram på Åråsen, sier Georgson.

Her kan du kjøpe billett til LSK - KBK mandag 1. april!

I GODT HUMØR: Kaptein Gjermund Åsen er klar for mandagens seriestart. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel
I GODT HUMØR: Kaptein Gjermund Åsen er klar for mandagens seriestart. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel

At LSK hos mange er store favoritter mot nyopprykkede KBK, tenker han bare er naturlig. 

- Sånn skal det være, så klart. Kristiansund kommer med mye energi og mye selvtillit etter fjoråret. Så gjelder det for oss å vise at vi matcher dem, og viser fram hva vi er gode på, sier LSK-treneren.

Stemningen var i det hele tatt særdeles god på den siste gjennomkjøringa før alvoret starter - med mange smil og stor spilleglede. Vi gleder oss til seriestarten!

PS! Vi minner også om skjerf-mobiliseringen til Kanari-Fansen på mandagens serieåpning - og oppfordrer alle til å ta med seg LSK-skjerfet på kamp.

Les også: Uba Charles vil løpe KBK i senk

Se video-intervju med Andreas Georgson før seriepremieren:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 31.03.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Emil Saglien Ruud (foto/video)