«Forvandlingen Uba Charles»: Vil løpe KBK i senk

Fjoråret ble ikke som han hadde håpet, men i vinter har Uba Charles (21) vist seg fra en svært god side. Den hurtige og løpsvillige backen er skrubbsulten på å gi absolutt alt i mandagens serieåpning mot Kristiansund.

Annonse:

- Jeg kan ikke vente. Hver eneste dag har jeg lengtet etter denne dagen, sier nigerianeren.

Laget i seriepremieren er ikke tatt ut ennå, men det meste tyder på at 21-åringen starter på høyrebacken. I sesongoppkjøringen har han fått mye skryt av lagkameratene, og vi har fått se en langt mer sprudlende Uba Charles både på og utenfor banen.

- For å være ærlig så har det vært den beste vinteren for meg. Jeg har jobbet hardt. Det første året mitt her ble ikke slik jeg hadde håpet, men nå tror jeg det kommer til å bli bra, sier han.

Les også: Vi har nå solgt 8341 billetter mot KBK - nærmer oss 4000 sesongkort!

Han ble i utgangspunktet hentet som midtbanespiller, men det er på backplassen han har vist seg fram de siste månedene. Med sin gode fart og aggressive spillestil kan han bli en publikumshit på Åråsen denne sesongen.

I mandagens åpningskamp mot nyopprykkede KBK varsler han at turboen blir satt på.

- Jeg kommer til å løpe mye. Mye, mye, mye! Både jeg og laget trenger det. Det blir som en motorvei, sier Uba Charles med et smil.

 

Annonse fra Eliteserien: