Gatelaget serieåpnet med et brak: Slo Lyn 14-3

(Lillestrøm - Lyn 14-3) Seriestarten i Østlandsligaen pulje B ble minneverdig og morsom for gatelaget, skriver trener Vidar Gundersen i denne oppsummeringen.

Av Vidar Gundersen

Onsdag 10. april åpnet vi Østlandsligaen pulje B med et brak inne i LSK-hallen. Lyn, som er nyoppstartet i år, kom på besøk. Vår kampvert for i år er Ståle og han tok imot gjengen fra Oslo vest på en flott måte. Lagene fikk frukt og kaffe servert i garderobene.

GLADE: 14-3-seier over Lyn smakte godt!

Vi i LSK la slagplanen i garderoben der vi ville fortsette å øve på lavt og høyt press, samtidig som vi er modige og våger å holde ballen langs bakken.

Kampen starter med at LSK fester grepet og får noen halvsjanser i åpningsminuttene, men makter ikke å score. Lyn er farlig frempå flere ganger og tar ledelsen både en og to null, før kanarifuglene virkelig våkner, og snakk om oppvåkning!

Laget produserer enormt med sjanser og snur kampen på kort tid til 4-2, noe som også blir pauseresultatet. I andre omgang bølger det frem og tilbake, men Lyn går tom for krefter og Lillestrøm er dødelig effektive og gir seg ikke før det står 14-3.

En solid serieåpning, men det må også sies at kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Lyn kan bli skikkelig farlige om de fortsetter den gode jobben de gjør.

LSK skal ha masse skryt for måten vi gjennomfører og fullfører kampen på. Det er ekstremt gledelig å se så mye fint spill, kombinasjoner og avslutninger. Den gode treningsvinteren viser seg i denne kampen.

ORDNET MAT: Åshild og Tove sørget for et godt måltid etter kampslutt.

Noen av dagens prestasjoner er Pål, som scorer hattrick i første omgang, Bønna som scorer sitt første mål på lang tid på en nydelig avslutning og fantastisk feiring, Willy som er keeper til vanlig, spilte spiss i andre omgang og header inn en scoring, Yaffar jobber sokkene av seg og scorer flere mål.

Vi kunne nevnt flere ved navn, men da blir vi aldri ferdig med referatet. Trenerteamet og klubben er ekstremt stolte av gatelaget og nå gleder vi oss bare til neste match borte mot våre venner i Ham-Kam onsdag 24. april.

Kudos til Åshild og Tove som lagde verdens beste taco etter kampen!

Les mer: Gatelagets unike sponsoravtale: Rydder i LSK-hallen