Gatelaget_RagnSells - bilde lue

Unik sponsoravtale: Gatelaget rydder LSK-hallen - får støtte av Ragn-Sells

Hver eneste mandag møter gatelaget opp før trening for å rydde i LSK-hallen - som en del av sponsoravtalen med Ragn-Sells. Inntektene går til å realisere drømmen om treningsleir i utlandet!

Annonse:

Trenerne Vidar Gundersen og Anders Aune har skapt mye positiv vekst for gatelaget Løse Fugla denne sesongen. En unik sponsoravtale ble inngått med Ragn-Sells i mars, og det gode miljøet er til å ta og føle på når vi besøker gjengen denne mandagen.

Før trening rydder spillerne LSK-hallen for søppel, og deretter blir det felles lunsj fra Garcon før det hele avsluttes med trening.

- Vi er veldig stolte av å sponse gatelaget. Det er rørende å høre hvor viktig gatelaget er for spillerne på laget. Det er veldig, veldig gøy å følge denne fine gjengen både på kamp og trening, sier markedsansvarlig i Ragn-Sells, Anders Ellefsen.

GODT SAMARBEID: Gatelagets Rune Brockstedt er veldig glad for støtten fra Anders Ellefsen (t.h) og Ragn-Sells.
GODT SAMARBEID: Gatelagets Rune Brockstedt er veldig glad for støtten fra Anders Ellefsen (t.h) og Ragn-Sells.

- Her blir du godtatt uansett hvor du kommer fra eller hva du sliter med. Vi støtter hverandre akkurat som om vi er en familie. Dette programmet har gjort at mitt liv har forandret seg. Nå er jeg den nye Ilyas, sier en av spillerne, Ilyas Bartal.

Gatelaget håper nå å kunne få inn noen flere sponsormidler de neste månedene slik at den store drømmen om treningsleir i utlandet kan realiseres etter sesongslutt.

Her kan du lese mer om gatelaget!

- Pengene fra Ragn-Sells går til turen de har så lyst til å reise på, og vi oppfordrer alle andre til å støtte gatelaget slik at de får dratt på treningsleir. Vi er veldig glad for å kunne være med på et slikt godt prosjekt som skaper så mye glede, sier Ellefsen.

Ønsker du å bli en støttespiller for LSKs gatelag? I så fall kan du gjerne kontakte trenerne på mail: [email protected] eller [email protected]

Se video fra gatelagets rydding i LSK-hallen:


Annonse fra Eliteserien: