Gatelaget selger påskeegg for å realisere drømmen om utenlandstur

Gatelaget til LSK har en stor drøm i år: At hele gjengen kan dra på treningsleir i Sverige. Nå selger de påskeegg for å realisere drømmen.

Annonse:

- Det å dra på treningsleir til utlandet er noe vi har pratet om lenge. I år har vi et klart mål om at vi skal få det til. Trolig vil turen gå til Göteborg, og vi håper at påskeegg-dugnaden kan bidra til at vi får det til, sier trener Vidar Gundersen.

SELGER PÅSKEEGG: Ved å vippse til 548177 kan du kjøpe påskeegg og samtidig støtte gatelaget.
SELGER PÅSKEEGG: Ved å vippse til 548177 kan du kjøpe påskeegg og samtidig støtte gatelaget.

Fram til 7. mars kan alle som ønsker kjøpe påskeegg til inntekt for LSKs gatelag «Løse Fugla». Det kan gjøres ved å vippse 200 kroner (400 gram smågodt og sjokolade), 250 kroner (600 gram) eller 400 kroner (1,2 kilo) til gatelagets konto 548177. Eggene kan hentes i administrasjonslokalene på Åråsen Stadion mandag 18. mars mellom klokka 15.00 og 18.00. 

- Mange i familien min har allerede lagt inn bestilling, så jeg håper mange andre også vil gjøre det slik at vi kan komme oss på tur til det store utland, sier Tove på gatelaget.

En stadig voksende spillergruppe har tatt store steg de siste årene, og i fjor gikk gatelaget til topps på Fair Play-tabellen.Les mer om det her!

Se video med Tove fra gatelaget:


Annonse fra Eliteserien: