Avsluttet med stil: Gatelaget vant Fair Play-tabellen

(Raufoss - Lillestrøm 2-6) Gatelaget avsluttet sesongen på aller beste vis: Med seier over Raufoss og førsteplass på Fair Play-tabellen!

Annonse:

Med 58 poeng gikk Løse Fugla helt til topps på Fair Play-tabellen - to poeng foran Odd og Grorud. 

- Det betyr enormt mye. Vi har gått fra å være blant de verste i klassen til å bli best i klassen. Vi har hatt stort fokus på at vi skal snakke positivt til hverandre, motstandere og dommere. Det er lov med spontane reaksjoner hvis man blir taklet stygt, men så skal man roe seg kjapt ned. Vi har tatt enorme steg på den biten, sier den stolte trenerduoen Vidar Gundersen og Anders Aune.

Hva premien fra fotballstiftelsen blir, er foreløpig ikke bestemt.

- Hele laget er spente på hva de kommer til å diske opp med.

I årets siste kamp i Østlandsligaen ble det 6-2-seier borte mot Raufoss.

- Vi spilte tidvis veldig imponerende fotball langs bakken. Dette var en drømmeavslutning på sesongen for Løse Fugla. Trenerteamet er enormt imponert over hver enkelt spiller og utrolig stolt av hele gjengen. Dette lover bra for neste sesong! Etter kampen samlet vi oss i klubbhuset til Raufoss og fikk servert en deilig suppe. Tusen takk til Raufoss for en fin dag sammen. Dere er en utrolig fin gjeng og vi ønsker dere masse lykke til i fremtiden, sier Gundersen.

Les også: Unik sponsoravtale - rydder LSK-hallen

Odd ble seriemester mens LSKs gatelag endte på sjetteplass av totalt 17 lag i Østlandsligaen. Det er trenerne godt fornøyde med.

 

- Jeg vil si det er en bra prestasjon. På vårt beste er vi blant de aller beste lagene i ligaen, men vi er litt variable. Hvis vi klarer å stabilisere oss litt mer, så kan vi blande oss inn i toppen. Men vi har ikke hatt så stort resultatfokus. Det viktigste er at alle skal ha det gøy, at alle skal få spille og at det skal være et trygt sted å være, sier Vidar Gundersen.

Se video om Løse Fuglas ryddeprosjekt i samarbeid med Ragn-Sells:


Annonse fra Eliteserien: