Garnås mener han blir bedre av å spille i LSK

Espen Garnås (25) spilte seg rett inn i hjertene til LSK-supporterne etter en nær prikkfri kamp mot Tromsø. Midtstopperkjempen mener at lagkameratene i Lillestrøm gjør ham til en bedre spiller.

Annonse:

Som spillertype føyer den kompromissløse midtstopperen seg inn i en Åråsen-rekke som blant annet inneholder navn som Jan Birkelund, Bård Bjerkeland, Torgeir Bjarmann og Frode Kippe.

Fire spillere som det gjorde vondt å møte.

Storvokste Garnås klinker også til i hver eneste duell - og det har allerede motspillerne fått merke. Eric Kitolano måtte ut før det hadde gått ti minutter etter at Lillestrøms nyervervelse traff Tromsø-spilleren med et knallhardt skudd i hodet. 

Les også: Ødela 100-årsfesten - senket Tromsø!

Mot Tromsø leverte han bunnsolid forsvarsspill da LSK tok med seg alle poengene hjem til Romerike.

- Vi fikk satt godt trykk på Tromsø fra start, og fikk et relativt tidlig mål. Jeg føler at vi har god kontroll gjennom hele kampen. Utrolig deilig å få en smultring her oppe, sier hallingdølen etter 1-0-seieren på TILs 100-årsdag.

Han rakk å markere seg allerede da han ble byttet inn i sluttminuttene mot Ranheim, og mot Tromsø spilte han sin første kamp fra start. Garnås mener han allerede har merket at klubbskiftet fra Ull/Kisa til LSK har gjort ham til en bedre spiller.

- Jeg har blitt tatt veldig godt i mot. En fin gjeng. Masse bra spillere. Det merker jeg fotballmessig selv også. Jeg tar steg. Jeg blir bedre av det selv. Det ser bra ut, sier 25-åringen.

Se video-intervju med Garnås etter triumfen i Tromsø:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: