G16-suksess i London - nå venter elitetiltak i Trondheim

G16-laget har lagt bak seg en suksessrik tur til London - der det ble seier mot Watford (3-2) og uavgjort mot Tottenham (0-0). Denne helgen står elitetiltak i Trondheim for tur.

Annonse:

- Vi leverte to gode prestasjoner i London i vinterferien. Tottenham stilte blant annet med fire landslagsspillere. Vi brukte hele 26 spillere som var en blanding av gutter født i 2005 og 2004. En flott tur som ga våre spillere mange gode referanser. forteller G16-assistent Thomas Flaten.

Til helgen venter elitetiltak i Abrahallen i Trondheim for G16-laget. Lørdag er motstanderne KFUM (klokka 13.00) og Molde (klokka 19.00). Søndag er det sluttspill med ytterligere to kamper.

- Vi har trent godt lenge nå og forventer et konkurransedyktig G16-lag. Vi håper selvsagt at vi får ut mye av det vi trener på i hverdagen. Vi reiser med 11 gutter født i 2004 og fem gutter født i 2005. En ny god anledning til å utvikle oss og skaffe referanser. Vi tenker utvikling hele veien, sier Flaten. 

Også de litt eldre talentene skal til Trondheim den kommende helgen. Rosenborg er motstander i Nasjonal G18-kamp søndag klokka 17.00. Det blir den første kampen for nyansatt juniortrener Jørgen la Cour.

- Det er deilig å ha kommet i gang. Spillerne har gått lenge uten en fast trener, men jeg har nå hatt tre økter med laget - og har fått et ålreit bilde av hvordan gruppa er kollektivt og individuelt. Kowthaman Kularas og jeg har identifisert hva som er bra, og hva vi må bli bedre på i tiden som kommer. Vi har fortsatt en lang vei å gå før vi er der vi ønsker å være, men vi jobber nå med å utvikle vårt spill der alle snakker det samme språket på banen. På søndag venter en tøff kamp borte mot RBK, og det blir spennende å se hvor vi står i forhold til en så god motstander. Alle sammen gleder seg til denne matchen, sier Jørgen la Cour.

Les også: Ordinas strålende fornøyd med G19-teamet

Annonse fra Eliteserien: