G16 slo Molde - ble nummer tre i nasjonal serie

(Lillestrøm G16 - Molde G16 3-2) G16-laget avsluttet sesongen på best mulig vis ved å slå Molde 3-2 i en dramatisk kamp i LSK-Hallen søndag.

Annonse:

Tharun Satheeskumar, Alexander Sannes og Lasse Nordås scoret Lillestrøms mål, og dermed endte laget på tredjeplass i G16 Nasjonal A-sluttspill.

Les også: Kippe reddet ett poeng: - Mitt viktigste mål

- Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp. Vi tapte mot Molde på bortebane, men denne gangen var vi bedre forberedt på hva vi møtte. Det ble en tøff fysisk kamp. I første omgang var det mest kriging, men etter pause tok vi mer kontroll over banespillet. Da vi snudde vi 1-2 til 3-2 etter en sterk laginnsats. Molde var nær ved å utligne på noen dødballer på slutten av kampen, men vi klarte å dra seieren i land, sier trener Robin Ødegaard.

Han er godt fornøyd med innsatsen som er blitt lagt ned av årets G16-lag.

- I vår vant vi alt, og vi var solide i sommer, så slet vi litt resultatmessig på høsten. Men mange enkeltspillere har tatt store steg i løpet av sesongen. Mange av de er aktuelle for juniorlaget neste år. Det blir spennende å følge utviklingen deres videre, sier Ødegaard.

Vålerenga gikk til topps i A-sluttspillet foran Viking.

Her kan du kjøpe billett til serieavslutningen mot KBK lørdag 24. november!

Annonse fra Eliteserien: