Fuglafamilien besøkte NIttedal: - Helt topp!

Både LSK og LSK Kvinner besøkte torsdag kveld Nittedal Idrettslag. Spillerne trente mellom 250 og 300 barn på det som ble et meget vellykket arrangement.

Annonse:

- Helt topp opplegg, sier Geir Bakke og Petter Myhre som gikk rundt og smilte i kapp med sola mens spillerne aktiviserte de mange og ivrige barna.

Les også: LSK-feber på Kjeller skole

GOD STEMNING: Espen Garnås og de andre LSK-spillerne storkoste seg i Nittedal.
GOD STEMNING: Espen Garnås og de andre LSK-spillerne storkoste seg i Nittedal.

Spillerne fra LSK og LSK Kvinner ga mange tips og innspill under treningsøkta på det flotte anlegget til Nittedal.

Les også: Billettsalget tar av - nærmer seg fullsatt mot Sarpsborg og Vålerenga

- Trivelig endelig å få besøkt en lokal klubb igjen. Av naturlige grunner har vi ikke kunne gjort dette i løpet av pandemien. Vi gleder oss til å se mange av disse barna igjen på Åråsen mot Sarpsborg 08 på 16. mai, sier LSKs Jørgen Heen Enger.

Han delte ut gratisbilletter til alle spillerne i Nittedal på tampen av gårsdagens seanse, noe som ble tatt svært godt i mot av både barn og foreldre. Barnas dag-arrangementet i timene før avspark ligger an til å bli en gedigen folkefest med mange morsomme aktiviteter for de minste.

Fredag formiddag passerte vi 8000 publikummere til 16. mai-festen mot Sarpsborg 08. De fleste feltene er nå utsolgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg plass via denne lenken!

Se video fra Fuglafamiliens tur til Nittedal:


Annonse fra Eliteserien: