Fra Cayman Island til Nadderud: Dyer er klar!

Alex Dyer (28) kommer rett fra 2-1-seier mot Cayman Island - og gleder seg stort til mandagens seriepremiere mot Stabæk på Nadderud.

Annonse:

- Det var riktig fint der. Jeg skal ikke lyve - 30 grader, fotballkamp og litt hvile på stranden. Det var skjønt. Og kampen gikk ogspå fint, sier Dyer med et smil.

Husk fredagens kick-off - her kan du kjøpe billett!

Hans far er opprinnelig fra den lille karibiske øya, og det er grunnen til at 28-åringen spiller for Montserrat.

- De fleste spillerne er basert i England. Vi har gjort det ganske bra, selv om det er en liten øy med bare 5000 innbyggere. Kun målforskjellen skilte oss fra å bli kvalifisert til Gold Cup, forteller Dyer.

Les også: DNB-avtalen skaper unikt engasjement

Nå har han alt fokus rettet mot sin første kamp i norsk Eliteserie. Han har sprudlet på de siste treningene, og gleder seg stort til mandagens møte med Stabæk på Nadderud.

- Det blir ikke akkurat som Cayman Island. Men jeg ser virkelig fram mot serieåpningen. Det kommer til å bli en herlig match. Vi er godt forberedt, og det kommer til å bli en god kamp. Jeg har hørt mye om hvor bra fansen er her. Vi skal gjøre alt vi kan for dem, sier Alex Dyer.

PS! Fredag formiddag var det i underkant av 30 billetter igjen på bortefeltet på Nadderud. Her kan du sikre deg billett!

Her kan du se video-intervju med LSKs ferskeste ny-signering:


Annonse fra Eliteserien: