LSK-avtalen skaper unikt DNB-engasjement

Finansiell rådgiver Dagfinn Larsen og regionbanksjef Kim Herseth gir Simen Rafn og Kristoffer Ødemarksbakken et vennlig klapp på skulderen. For femte året på rad er DNB generalsponsor for LSK. Avtalen skaper et unikt engasjement - hos begge parter.

Annonse:

- Bildet viser veldig godt hvilket engasjement denne avtalen skaper hos oss. Gjennom å være hovedsponsor har vi kommet tett på både spillere og ledere i LSK noe som har vært utrolig positivt for oss. LSK er en merkevare med stor identitet for mange på Romerike. Det betyr utrolige mye for veldig mange at LSK lykkes og det ønsker også vi å være en del av, sier banksjef i DNB Lillestrøm, Marius Fjeld.

Les også: Nå kan du melde deg på DNB Fotball Camp

Siden 2015 har DNB-logoen prydet fronten på LSK-drakta, men avtalen inneholder langt mer enn bare ren profilering. Banken og Sportsklubben samarbeider tett innenfor mange områder.I fjor ble det eksempelvis gjennomført et arrangement der spillerne konkurrerte om å verve flest mulig nye kunder til DNB.

Og fredagen før hver hjemmekamp er LSK-drakta riktig kleskode i DNB-lokalene i Portalen.

- DNB er flinke på å aktivisere sponsoratet i mest mulig grad. De setter krav til oss, vi setter krav til dem - og sammen gjør vi hverandre bedre. Et meget godt og velfungerende partnerskap, skryter daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Les også: Casper (9) fikk cupfinalebilletter og drømmemøte med Kippe

Vi takker DNB for det gode samarbeidet, og gleder oss til fortsettelsen!

Her kan du bli DNB-kunde!

Annonse fra Eliteserien: