Før Ranheim - Tropp og analyse

Den siste uken har hele fem spillere fra akademiet vært med på trening med A-laget. Det har gjort at 18-åringen Eskil Edh fra Volla i Lillestrøm har fått plass i troppen som møter Ranheim hjemme på Åråsen.

Annonse:

LSK-trener Petter Myhre syntes det er gøy at unggutten har gjort seg fortjent til en plass i troppen som skal kjempe om poengene mot Ranheim.

- Eskil er en av fem fra akademiet som har vært med oss nå de siste treningene. Han er den som har fått vist frem litt ekstra så langt, og har virkelig vært frisk på trening.

Edh har også vist seg frem på G19 laget de siste ukene, og ble på bakgrunn av sin scoring mot Sarpsborg 08 gitt "Ukas prestasjon" for uke 36.

Petter Myhre mener Edh virkelig har gjort seg fortjent til en plass i troppen gjennom hardt arbeid over tid.

- At han har jobbet hardt og kommet tilbake etter et langt skadeavbrekk gjør det ekstra gøy at han nå er med i troppen. Eskil Edh er nok et eksempel på at i LSK, får unge spillere muligheten om man står på og gir alt. Selv om vi har en alledere ung stall er det plass til de som gjør seg fortjent til det.

Akademispilleren tar plass i en tropp på 19 mann. 

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Espen Garnås, Simen Rafn, Simen Kind Mikalsen, Kaan Kairinen, Torbjørn Kallevåg, Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen, Fredrik Krogstad, Ebiye Moses, Magnus Knudsen, Philip Slørdahl, Marius Amundsen, Lars Mogstad Ranger, Aleksander Melgalvis, Daniel Gustafsson, Bjørn Bergmann Sigurdarson og Eskil Edh.

Som en liten kuriositet kan vi fortelle at Bjørn Bergmann Sigurdarson går under UEFA og NNF sine regler som "Klubb-utviklet spiller". Det vil si at over 1/3 av troppen er egenutviklede spillere, og potensielt kan vi oppleve at over 50% av de 11 ute på banen i dag er utviklet av LSK. 

Kveldens Motstander - Ranheim:

Før runden står bortelaget med 27 poeng og en 2. plass i OBOS-ligaen. Det gir direkte opprykk om plasseringen står seg ved endt sesong.

Erik Tønne er lagets toppscorer med 9 mål.

Ranheim har scoret flest mål i ligaen så langt i år og står med hele 40 scoringer. 17 av disse har kommet på bortebane.

Forrige runde spilte Ranheim hjemme mot KFUM Oslo, en kamp som endte 0-1 til bortelaget.

Høydepunktene fra kampen mellom Ranheim og Kåffa, samt mer info om kveldens motstander finner du i "Før Matchen" sendingen.

Se "Før Matchen" sendingen i vinduet under:


*Merk at grunnet tekniske utfordringer i shopen vil munnbindene være tilgjengelige i nettbutikken fra neste uke, de som skal på kamp i dag får muligheten til å kjøpe i shopen utenfor stadion

Annonse fra Eliteserien: