Ukas prestasjon: Eskil Edh (18) tilbake med et smell!

Eskil Edh (18) har slått voldsomt tilbake etter et langt skadeopphold. Først nettet han tre ganger mot Mjøndalen. Så sto han bak en perlescoring mot Sarpsborg.

Annonse:

«Ukas prestasjon» på LSK-Akademiet - en utmerkelse som kåres i samarbeid med Skovly-Gruppen - går til 18-åringen fra Volla i Lillestrøm for 2-0-målet i G19-kampen mot Sarpsborg 08.

Den lovende midtbanespilleren - som nylig ble belønnet med G18-landslagsuttak - viste at han har krutt også i venstrebeinet da han banket inn LSKs andre mål i fredagens 3-0-seier.

- Nå er ikke jeg akkurat venstrebeint, men den suste jo inn. Utrolig deilig følelse. Vi har alltid slitt mot Sarpsborg på den stadion. Det var et ganske viktig mål som gjorde at vi gikk opp 2-0-ledelse. Til slutt vant vi 3-0, forteller Eskil Edh.

Les også: Ukas prestasjon: Liam (13) med to drømmemål

Kampen i forveien - mot Mjøndalen - var han også i fyr og flamme og scoret hele tre mål. 

- Det var de første 90 minuttene på veldig lenge. Jeg har vært ute med en kneskade i ett og et halvt år, og det var utrolig deilig å score tre mål mot Mjøndalen. En bekreftelse på at alt det harde arbeidet jeg har lagt har vært verdt det. Nå er jeg oppe og år, sier 18-åringen som har spilt i LSK siden han var seks år.

Her kan du følge Skovly-Gruppen på Facebook!

Se ukas prestasjon fra Eskil Edh her - filmet av Steinar Pedersen:


 

 

Annonse fra Eliteserien: