Før Jerv: Troppen og analyse

Sindre Mauritz-Hansen er tilbake i LSK-troppen som reiser ned til Jerv. Se hele troppen og en enkel gjennomgang av hva som venter i Grimstad her.

Annonse:

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Simen Kind Mikalsen, Tobias Salquist, Simen Rafn, Kaan Kairinen, Torbjørn Kallevåg, Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen, Sindre Mauritz-Hansen, Fredrik Krogstad, Kristoffer Ødemarksbakken, Ebiye Moses, Magnus Knudsen, Philip Slørdahl, Marius Amundsen, Lars Mogstad Ranger, Alexander Hrcka Sannes, Aleksander Melgalvis og Daniel Gustafsson.

LSK kommer inn til kampen med to meget skuffende tap mot nyopprykkede Stjørdals-Blink og Åsane. Jerv har vunnet de to siste kampene, mot HamKam og Grorud. Det er også de eneste lagene LSK har tatt tre poeng mot.

På tabellen finner vi før runden Jerv på plassen forran Sporstsklubben ( hhv. 7. & 8. plass), så ved seier her har guttene i gult og sort mulighet til å ta seg forbi klubben fra Grimstad. 

Skal det skje må Lillestrøm stoppe et agressivt Jerv-lag som står med 3. mest mål i årets liga så langt med 11 mål. Tre av disse kom sist runde da sørlands-klubben møtte Grorud på Arctic Match Arena hvor resultatet ble 0-3 til Jerv. Det etter scoringer av Diego Campos, Juan Pablo Pereira Sastre & Ole Marius Håbestad.

Jerv må i dag stille uten deres toppspiller, Diego Campos, som er ute med karantene. Costarikaneren har hittil notert seg fire mål - og tilsvarende gule kort.

Spilleren med flest mål etter nevnte Campos, er Sastre som står med to scoringer så langt i ligaen. De resterende fem scoringene som Jerv har produsert så langt har kommet fra fem andre spillere. Her er det altså målpoeng spredt over store deler av troppen. 

Klubben ledes av tidligere LSK-Spiller Arne Sandstø som har trent laget siden 2016. Sandstø som tidligere har ført Odds ballklubb til en NM-tittel har også trent Start, Notodden, Løv-Ham og Sandefjord før han endte opp i Jerv. 

Dette er 2. gang i 2020 at LSK møter laget fra Grimstad. Sist var i treningskamp på Åråsen hvor Lillestrøm stakk av med seieren i en kamp som endte med en kontrollert 3-0 seier til LSK. I kampen møtte vi et lavtliggende Jerv-lag, men det stoppet ikke Fredrik Krogstad, Thomas Lehne Olsen og Ebyie Moses fra å trenge seg igjennom forsvaret og sette ballen i mål. 

Les mer om den matchen her

Kampen kan du se på Eurosport Norge, eventuelt Dplay og Eurosport Player. Vi oppdaterer også kampen på våre sosiale medier.

Før Matchen sendingene på LSK.no er tilbake før matchen mot Sogndal. 

Annonse fra Obos-ligaen: