Kontrollert seier til LSK mot Jerv

(LSK 3-0 Jerv) I en brennende Åråsen-sol tok Geir Bakkes menn imot et lavtliggende Jerv-lag. Et scenario LSK må være forberedt på i OBOS-ligaen, og som Sportsklubben løste godt denne ettermiddagen.

Annonse:

Lillestrøm Sportsklubb stilte i den vante 4-3-3 formasjonen vi har blitt vant med under Geir Bakke's ledelse. I mål, Mads Hedenstad Christiansen. I forsvar, Simen Rafn, Philip Slørdahl, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen. På midtbanen fant vi dagens bursdagsbarn, Magnus Knudsen, samt Kaan Kairinen og Fredrik Krogstad. Mens trioen på topp bestod av Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Kristoffer Ødemarksbakken.

Kampen startet jevnt med et LSK som hadde ballbesittelsen, samtidig som Jerv kom på noen farlige overganger. Allerede etter 7 minutters spill ble det farlig da Jerv jobbet seg iherdig igjennom LSK-forsvaret. Men en våken Mads Hedenstad Christiansen rushet ut og gjorde seg stor. En strålende inngripen av den lovende målvakten i LSK-buret.

Lillestrøm tok mer og mer over utover omgangen og hadde flere strålende crossere fra stopper-talentet Philip Slørdahl. Gang etter gang fant han medspillere og viste seg som en trygg og solid ballfordeler fra sin posisjon.

Kampens første scoring kom som følge av et straffespark. Magnus Knudsen hadde tredd ballen igjennom til Simen Kind Mikalsen som fant Thomas Lehne Olsen. Men TLO ble revet ned i bakken og dommer pekte på straffemerket. Da tok Fredrik Krogstad ansvar og hamret ballen i mål til en fortjent 1-0 ledelse på Åråsen etter cirka halvtimen spilt.

I pausen ble det gjennomført en rekke planlagte bytter.
Ut gikk: Christiansen, Rafn, Salquist, Knudsen, Kairinen og Ødemarksbakken.
Inn kom: Igonen, Melgavis, Sinyan, Kallevåg, Mathew og Moses

Kun 2 minutter ut i 2. omgang fikk Thomas Lehne Olsen ballen på langt hold, og på uvanlig vis banket han inn et langskudd som fikk nettmaskene på Åråsen til å suse. 2-0 til LSK etter 47 min spilt.

I det 60. min gjennomførte Lillestrøm Sportsklubb nok et planlagt bytte med tre spillere som skulle i aksjon. Ut gikk: Kind Mikalsen, TLO og DG. Inn kom unggutta: Baccay, Sannes og Rakneberg.

Etter 84 min kom nok et planlagt bytte. Med Slørdahl og Krogstad som forlot banen, og ungguttene Sagen og Jabari som trodde inn.

Og kun 2 minutter senere fant flere av ungguttene hverandre med fine kombinasjoner. Kallevåg fant Jabari i godt driv langs høyre-kanten. Unggutten som har vokst opp kun et steinkast fra stadion sendte ballen videre til Rakneberg som ikke raknet under presset fra Jerv-forsvaret og fikk sendt ballen til Moses med en perfekt 45graders passning som enkelt kunne pirke inn sluttresultatet 3-0.

Alt i alt en god gjennomkjøring for LSK som nå har to treningskamper igjen før sesongen endelig skal sparkes igang borte mot Grorud.