For en debut! Sannes (17) scoret 5 mål for LSK 2

(Lillestrøm 2 - Leknes 6-0) Aleksander Melgalvis sendte rekruttlaget i ledelsen i åpningskampen i 3. divisjon. Men deretter handlet alt om Alexander Hrcka Sannes - som nettopp har fylt 17 år.

Annonse:

Godt assistert av lagkameratene ga ikke den unge spissen seg før han hadde nettet fem ganger mot Leknes.

Målene kom mellom det 27. og det 83. minutt - i det som mildt sagt må kalles en drømmedebut for spilleren som fylte 17 år i mars. Den tidligere Skedsmo-spilleren imponerte stort, og trener Kai Holt var selvsagt svært fornøyd med den storvokste spilleren som tidligere har spilt mest kant.

- Alexander er veldig rå foran mål. Brutal, for å si det rett ut. Det er sterkt å score fem mål når du som førsteårs-junior debuterer i 3. divisjon. Tidligere har han spilt mest kant, men Toni Ordinas (utviklingssjef) har sagt at vi skal bruke ham som spiss. Han svarte greit på den, sier trener Kai Holt.

Les også: Før LSK 2-starten: 2000-gutta får mer ansvar

Han var naturligvis svært fornøyd med det som ble en fullstendig overkjøring av Leknes fra Lofoten.

- Vi gjennomførte en solid match og vant sjansestatistikken 16-0. Jeg tror jeg aldri har opplevd ikke å få én målsjanse i mot. Jeg synes det er ålreit tempo på det vi driver med, og jeg er spesielt fornøyd med råskapen vi har på innløp i boks. Det har vi trent mye på de siste månedene.

- Og Sannes fortsetter som spiss etter dette?

- Det regner jeg med. Ellers har jeg vel ikke jobb. Jeg tror ikke jeg tør å flytte han tilbake på kanten, svarer Holt og ler.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Molde andre påskedag!

Annonse fra Obos-ligaen: