Til samarbeidspartnere og frivillige: Fly med Fugla Airways og få «nøytral» billett til bortekampen i Antwerpen på kjøpet

Lillestrøms supporterfelt i Antwerpen er dessverre stengt som en følge av UEFAs sanksjoner, men LSK har fått et antall «nøytrale» billetter til samarbeidspartnere og frivillige som er garantert plass på stadion hvis man blir med charterflyet til Fugla Airways.

Annonse:

For å unngå et betydelig tap på flyet med plass til 150 personer er vi nødt til å prioritere de som ønsker å kjøpe pakketur med charterflyet som flyr fra Gardermoen onsdag klokka 10.00 - og har hjemreise fredag klokka 13.00.

Flyet går til Eindhoven og buss fram og tilbake til Antwerpen er inkludert i prisen på 5750 kroner. Det er også kategori 1-kampbillett på «nøytrale» plasser på stadion. Det betyr at man for eksempel ikke kan ha på seg supportereffekter på disse plassene, heller ikke stå og synge under kampen.

Så: Hvis du har et verv som frivillig i klubben eller er en samarbeidspartner av LSK, enten som en del av sponsornettverket, har skiltreklame på Åråsen eller LSK-hallen - eller er sponsor på VIERLSK-veggen - har du mulighet til å kjøpe plass på flyturen med garantert billett til kampen.

Her kan du melde deg på charterturen med Fugla Airways - og også bestille hotell i Antwerpen!

Under gårsdagens hjemmekamp viste Lillestrøm i store perioder godt spill, men ble hardt straffet av Royal Antwerp for noen personlige feil. Belgierne vant 3-1, og dermed er det et revansjelystent LSK - som har alt å vinne - som reiser til Antwerpen i neste uke.

Les også: Hardt straffet mot Royal Antwerp

Her kan du melde deg på charterturen til Belgia med garantert kampbillett! For eventuelle spørsmål: Ta kontakt med daglig leder Robert Lauritsen på [email protected] eller kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad på [email protected] 

NB! Dette er ingen enkel sak, og ingen kommer til å bli fornøyd med hvordan det løses uansett (forståelig!), men disse billettene som klubben har krav på gjennom UEFA-regelverket er altså i utgangspunktet ment for klubbens samarbeidspartnere og frivillige. Hele utgangpunktet blir veldig dumt, men dette er altså er forsøk på å få benyttet billettene - og unngå at klubben taper flere hundre tusen kroner på et alt for stort charterfly som man ikke får avbestilt etter UEFA-sanksjonene.

Se video-intervju med Magnus Knudsen etter 1-3-tapet mot Royal Antwerp på Åråsen:


Annonse fra Eliteserien: