Hardt straffet mot Royal Antwerp

(Lillestrøm - Royal Antwerp 1-3) Etter første omgang følte man at LSK hadde belgierne på gaffelen, men to mål av veteranen Radja Nainggolan i andre omgang sørget for at Royal Antwerpen vant komfortabelt.

Gjestene scoret allerede etter fem minutter på kampens første corner da Dinis Almeida headet inn ledermålet, og det tok litt tid før Lillestrøm så ut til å finne marsjfarten.

Men utover i omgangen styrte hjemmelaget kampen ganske fullstendig, og ikke minst var Vetle Dragsnes og Igoh Ogbu veldig gode mot det belgiske storlaget.

Like før pause var det fullt fortjent at Magnus Knudsen utlignet til 1-1.

Og bare etter noen få sekunder av andre omgang hadde Ylldren Ibrahimaj en stor sjanse til å sende LSK i ledelsen, men keeperen reddet.

I stedet utnyttet Royal Antwerp en feilpasning av Tom Pettersson, og den rutinerte stjernen Nainggolan sendte belgierne igjen i ledelsen etter 50 minutter. Fire minutter før slutt satte samme mann inn kampens siste mål.

Dermed må LSK vinne med to mål i Antwerpen neste torsdag for å få ekstraomganger i Belgia.