Filip Reshane (15) signerte proffkontrakt med LSK

Nittedal-gutten Filip Reshane (15) har signert på sin første proffkontrakt med Lillestrøm. Toni Ordinas er full av lovord om 2008-modellen, og også om samarbeidet med klubbene på Romerike - i dette tilfellet Nittedal.

Annonse:

- Det føles veldig stort. Det er selvfølgelig en stor drøm som går i oppfyllelse, så det er gøy, det. Jeg kom hit for cirka ett år siden, og jeg føler jeg har hatt en veldig fin utvikling i Lillestrøm. Alle gutta på laget har tatt meg godt i mot, det samme med trenerne som har hjulpet meg mye, sier Filip Reshane.

Akademisjef gir rosende ord til 2008-modellen som allerede har vært med på flere landslagssamlinger.

- Gratulerer til Filip. Det er velfortjent at han får proffkontrakt, og det viser nok en gang at systemet vårt med samarbeidsklubber på Romerike fungerer godt. Han begynte å hospitere med oss som Nittedal-spiller for to år siden, og han representerer det vi ser etter hos unge spillere: Først og fremst har han fremragende verdier som person og lagkamerat. Som spiller er han veldig atletisk og kan spille både vingback, back og også midtstopper, og er veldig komfortabel med ballen og virkelig smart. Han leser spillet veldig godt, sier Ordinas.

Vi gratulerer Filip Reshane med sin første proffkontrakt!

Les også: Fire LSK-spillere på talentleir

Se video-intervju med Filip Reshane og Toni Ordinas:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 09.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Bratlie (video)