Gudbrand Harald Toni

Fire LSK-spillere på talentleir

LSK-spillerne Harald Woxen (bildet), Filip Reshane, Timian Sandvik Bakken og India Guzman Gjølstad er tatt ut på Equinor talentleir i Porsgrunn.

Annonse:

Den tradisjonsrike samlingen for unge talenter arrangeres fra 19. til 23. juni (jenter) og fra 24. til 28. juni (gutter). Woxen og Reshane er tatt ut på G15 Future, mens Bakken er tatt ut på G14 Future. InIndia Guzman Gjølstad er tatt ut på J14.

KEEPER-TALENT: India Guzman Gjølstad er tatt ut på J14-laget til Equinor talentleir i Porsgrunn.
KEEPER-TALENT: India Guzman Gjølstad er tatt ut på J14-laget til Equinor talentleir i Porsgrunn.

- Vi gratulerer med uttaket, og ser fram til at våre unge spillere får mye læring og inspirasjon på landslagssamlingen. I tillegg gratulerer vi Isa Daniel Jallow fra Gjelleråsen og Lazar Babic fra Løvenstad med uttak på G14-landslaget, sier Oscar Killingmoe, administrativ leder på LSK-akademiet.

Her kan du se hele uttaket for jentene!

Her kan du se hele uttaket for gutta!

Håkon Grøttland, leder for spillerutvikler i NFF, har skrevet følgende velkomsthilsen til spillerne: 

"Du er tatt ut til samlingen fordi du anses som et av Norges største talenter. Vær stolt av det! Det ligger mange år med trening bak, og det er mange du har overbevist på veien. Så er dette forhåpentligvis bare starten. Vi begynner å bli en bra fotballnasjon med store ambisjoner og vi har tro på at nettopp DU er en av dem som kan gi oss flere stolte internasjonale øyeblikk. Det krever imidlertid mye og god trening de kommende årene.

På denne samlingen introduserer vi noe helt nytt i norsk spillerutvikling; nemlig "Future Team". Vi har erkjent og dokumentert at de fleste spillere som tas ut er tidlig fysisk utviklet, og at vi må bli bedre til å gi våre største talenter som er senere fysisk utviklet erfaring på nasjonalt og internasjonalt nivå. Spillere som har et vel så stort potensiale på sikt, men som i en periode med store fysiske forskjeller må få muligheten til å skinne i møte med spillere på samme nivå.

Gleder meg til å se deg på samling!"

Annonse fra Eliteserien: