Fikk drømmedag på Åråsen: LSK støtter Erkeengler

Det er en stor glede å annonsere at LSK og Erkeengler har inngått et samarbeid. Stiftelsen ble etablert etter at to små barn, Mikael (7) og Gabriel (1), brått ble revet bort i Lørenskog 19. juli i år. På søndag var Mikaels Rælingen-lag gjester på Åråsen.

Annonse:

Gutter 2012-laget ble hentet på Marikollen av LSK-bussen og kjørt til Åråsen – der de virkelig lagde god stemning på tribunen. De fleste fikk nok Thomas Lehne Olsen som ny favorittspiller etter at LSK-kapteinen både scoret og jublet foran åtteåringene, i tillegg til at han kom bort for en prat etter kampen.

– Dette tror jeg var en veldig stor dag for gutta. Det som er ekstra gøy er jo at vi har mange LSK-supportere på laget, så de laget stemning og koste seg veldig, sier trener Amir Bagherzadeh til Romerikes Blad etter søndagens 3-0-seier.

Les også: LSK fosser videre: Tok den sjette strake seieren

Tidligere i høst fikk laget utdelt jakker med Erkeengler-logo som en gave fra stiftelsen. Barnas far, familie og en nær venn står bak minnefondet som skal hedre guttene og gi dem evig liv gjennom bidrag til nærmiljøet. Formålet er å tilrettelegge for – og bidra til – at barn og unge i vårt nærmiljø får delta i lek, idrett og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg, til å støtte og finansiere medlemsavgift til diverse fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier.

Barnas far var selv til stede på Åråsen på søndagens kamp.

– Min eldste sønn Mikael var LSK-supporter og jeg skulle ønske at han fikk være med vennene og lagkompisene sine. Selv er jeg opprinnelig VIF-supporter, men etter å ha gått mange runder med meg selv har jeg bestemt meg for å lage plass til LSK i mitt hjerte – for Mikaels skyld. Vi er ydmyke og stolte over at en så stor klubb som LSK ønsker å støtte oss. Dette er et samarbeid som vi tror kan komme godt med til lokalmiljøet og kan bidra til at vi kan fortsette å gjøre det arbeidet vi gjør for barn og unge i nærområdet, forteller barnas far.

– Vi er mektig imponert over det arbeidet stiftelsen har startet og alt de har fått til på rekordtid. Forhåpentligvis kan Erkeengler vokse til å bli en robust og viktig bidragsyter som kan bedre oppvekstvilkårene for barn og unge på Romerike. Den reisen ønsker LSK å være med på, sier kommunikasjonssjef i Lillestrøm Sportsklubb, Morten Stokstad.

Han håper flere vil bidra i det viktige arbeidet stiftelsen nå gjør.

– Det gjør vondt langt inn i sjela å tenke på hva barnas far har vært gjennom. Ord kan ikke beskrive den smerten. At han klarer å jobbe så fokusert med et så fint prosjekt, er svært beundringsverdig. Vi håper at Erkeengler får mange samarbeidspartnere som kan støtte opp om stiftelsens viktige arbeid, sier Stokstad.

MØTTES: Thomas Lehne Olsen møtte Rælingens G2012-lag etter kampen. Foto: Shan Qureshi
MØTTES: Thomas Lehne Olsen møtte Rælingens G2012-lag etter kampen. Foto: Shan Qureshi

Blant annet vil vi sammen arrangere «Camp Erkeengler» i løpet av 2021 på vårt anlegg. Det skal bli en gratis opplevelse for barn og unge på Romerike der også LSKs spillere og trenere vil delta som veiledere og instruktører.

Erkeengler ønsker å bidra til økt trivsel, og forebyggende og helsefremmende tiltak for andre barn under mottoet «Alltid med på laget». Hvis du ønsker å gi din støtte til minnefondet, kan det gjøres på følgende måter:

Vipps: Erkeengler #617731

Kontonummer: 2480 29 84940

Her kan du lese mer om stiftelsen

Se video fra 3-0-seieren over Øygarden - med Rælingen-laget på tribunen:


Annonse fra Eliteserien: