LSK fosser videre: Tok den sjette strake seieren!

(Lillestrøm - Øygarden 3-0) Thomas Lehne Olsen og lagkameratene kan glise bredt: LSK tok den sjette strake seieren, Ranheim tapte mot Ull/Kisa - og det ble uavgjort i toppkampen mellom Sogndal og Tromsø.

Annonse:

- Det er vel det vi kan kalle jackpot, sier Thomas Lehne Olsen.

Dermed har LSK inntatt tredjeplassen på tabellen og er bare to poeng bak Sogndal på direkte opprykk - med en kamp til gode. Med seier i hengekampen mot Jerv på Åråsen vil status være andreplass.

En meget god avslutning på første omgang sørget for at LSK tok en komfortabel seier mot Mons Ivar Mjeldes lag på Åråsen søndag ettermiddag.

Scoringer av Thomas Lehne Olsen og Torbjørn Kallevåg like før pause sørget for 2-0-ledelse, og andre omgang ble i realiteten en transportetappe. Fredrik Krogstads straffescoring etter 58 minutter, etter at Magnus Knudsen hadde blitt felt, sørget uansett for at kampen ble tidlig punktert.

- Vi kunne ha scoret enda flere hvis vi hadde vært litt mer presise, men - bevares - jeg er godt fornøyd med 3-0. Nå handler det om å nullstille seg foran en tøff bortekamp mot Ranheim neste søndag, sier trener Geir Bakke.