Festfotball: 4-1 og Lehne delt toppscorer i Eliteserien

(Lillestrøm - Strømsgodset 4-1) Thomas Lehne Olsen scoret tre mål mot Strømsgodset og inntok dermed førsteplassen på toppscorerlista i Eliteserien - med like mange mål som Ohi Omoijuanfo - på det som ble en festkveld på Åråsen.

LSK styrte kampen fullstendig - og hadde også tre avslutninger i stanga - da Strømsgodset ble slått 4-0.

Thomas Lehne Olsen kunne ha gitt hjemmelaget ledelsen allerede før det var et gått et halvt minutt, men skuddet gikk i stanga og ut.

Men etter 21 minutter satt ledermålet for kapteinen, etter nydelig forarbeid av Eskil Edh.

POPULÆR: Thomas Lehne Olsen var en svært populær mann blant de mange tilreisende fra Moelven Idrettslag. Foto: Fredrik Tyskeberget

43 minutter var spilt da Thomas Lehne Olsen doblet ledelsen, og like før pause økte Vetle Dragsnes til 3-0.

Kvarteret ut i andre omgang spilte Magnus Knudsen frem storscoreren som kunne sette inn 4-0 foran 156 tilreisende fra Moelven Idrettslag i RB-svingen. Det var 30-åringens 25. seriemål for sesongen, like mange som Moldes Ohi Omoijuanfo.

Like etterpå var Kaan Kairinen nær ved å øke til 5-0, men skuddet gikk i stanga.

Strømsgodsets Johan Hove reduserte til 4-1 etter 86 minutter.

Med seieren inntok Lillestrøm fjerdeplassen i Eliteserien, to poeng foran Rosenborg og Kristiansund som møter henholdsvis Bodø/Glimt og Viking søndag.

- Det ble en perfekt sesongavslutning for Moelvens del. Artig at det ble seier, fin fotball og tre mål til meg når de tok turen. Det kunne faktisk ha blitt enda flere mål også, men jeg er veldig fornøyd med tre, sier Thomas Lehne Olsen etter sitt første hat trick i Eliteserien.

Her kan du kjøpe billett til serieavslutningen mot Sandefjord!