156 tilreisende fra Moelv på lørdagens kamp mot Godset

På lørdagens kamp mot Strømsgodset blir det storinnrykk fra Thomas Lehne Olsens barndomsklubb Moelven Idrettslag. Hele 156 små og store tilreisende tar turen, noe som er 50 flere enn de var i 2018 (bildet)!

Annonse:

Daglig leder i Moelven, John Arne Mathisen, forteller om en voldsom respons på initiativet om å legge sesongavslutningen til lørdagens kamp på Åråsen.

- Det er veldig moro at så mange har lyst til å være med. Vi fyller tre busser og fem privatbiler. Ekstra stas er det jo at noen av våre unge spillere får plass i LSK-bussen. Det er stor interesse for Lillestrøm, og en del av det skyldes vel Thomas Lehne Olsen, sier Mathisen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Strømsgodset!

Moelvs store fotballsønn, Thomas Lehne Olsen, har hatt en fantastisk sesong med 22 seriemål og debut for A-landslaget. Han gleder seg stort til å spille foran 156 tilreisende fra hjemstedet. 

- Det er helt fantastisk at så mange tar turen. Jeg håper vi kan bidra til en underholdende lørdagskveld, og tre poeng til Lillestrøm. Vi har mye å spille for i jakten på fjerdeplassen i Eliteserien, sier LSK-kapteinen.

I 2018 var 108 modøler på plass i kampen mot Rosenborg. Denne gangen blir det altså enda flere. 

- Det er mange i Moelv som er stolte av Thomas. Den fremgangen han har hatt i år er veldig imponerende, og det er ekstra stas at han fortsatt bor her. Han er en stor inspirasjon for både små og store fotballspillere. Vi åpnet kulturhuset her og var 60 personer til stede som fulgte landskampen mot Latvia på storskjem, forteller John Arne Mathisen.

Les også: Lehne tar med seg landslagserfaringen inn i LSK-hverdagen

Han gleder seg til lørdagens kamp på Åråsen mellom Lillestrøm og Strømsgodset.

- Vi skal bidra med god stemning på tribunen, og allerede på bussen nedover blir nok «Aldri aleine til Åråsen» spilt, sier Moelven-lederen.

Se video fra live-fremføringen av «Aldri aleine til Åråsen» før kampen mot Vålerenga:


Annonse fra Eliteserien: