108 tok turen fra Moelv: - Skulle gjerne ha scoret

Thomas Lehne Olsen (27) irriterte seg over at han ikke ga de 108 tilreisende fra Moelv matchvinner-scoringen mot Rosenborg, men var veldig glad for det store oppmøtet fra hjemstedet.

Annonse:

- Det står stor respekt av at Moelven stilte med så mange som 108 personer på kampen. Veldig moro. Synd jeg ikke kunne gi dem en scoring og tre poeng, men det virket som at de var happy med en morsom kamp og spenning helt inn, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: To fulle busser fra Moelv til Åråsen

Han tok en tur bort til svingen for å hilse på de fremmøtte etter kampen, og håper selvsagt at modølingene snart tar turen tilbake. Simen Rafn var også bortom svingen for å takke de fra moderklubben Skogstrand som var på Åråsen for å heie på østfoldingen.

58 minutter ut i kampen var Lillestrøms toppscorer nær ved å sende svingen med de tilreisende til himmels. Han dempet ballen nydelig på brystet, og banket til med venstrefoten, men skuddet gikk dessverre over mål.

- Jeg visste ikke at jeg var såpass alene, jeg var mest opptatt av å treffe ballen, LSK-spissen.

Han var brukbart fornøyd med ett poeng mot serielederen. Selv om han så gjerne skulle ha satt den store sjansen i andre omgang i mål bak André Hansen.

- Vi var veldig gode i deler av første omgang. Da så vi at vi kan spille ut hvem som helst her på Åråsen. Vi er i en ganske god stim nå, og får ta med oss det videre. Kampen sett under ett var jevn. Det var vel greit med uavgjort.

Rosenborg hadde også sine sjanser, og aller nærmest var Anders Trondsen som traff på undersiden av tverrliggeren. Før det trodde Simen Kind Mikalsen at han hadde sendt LSK i ledelsen, men scoringen ble avblåst for en hårfin offside.

- Det er et godt tegn at vi sitter her og er litt skuffet etter ett poeng mot Rosenborg, sa trener Jörgen Lennartsson i garderoben etter kampen.

Med fire seriekamper igjen - Ranheim (b), Bodø/Glimt (h), Strømsgodset (b) og Kristiansund (h) - har LSK ett poeng ned til kvalifiseringsplassen. Avstanden til Stabæk på direkte nedrykk er tre poeng.

Annonse fra Eliteserien: