Over 6000 billetter solgt - 107 kommer fra Moelven!

LSKs frieri til flere av spillernes moderklubber har blitt tatt godt i mot. 107 personer kommer fra Moelven for å heie på Thomas Lehne Olsen (bildet) og Lillestrøm mot Rosenborg.

Annonse:

I forbindelse med søndagens klassiker mot Rosenborg - en kamp som er blitt spilt sammenhengende i vår øverste divisjon siden 1979 - har Lillestrøm invitert moderklubbene til flere av spillerne. De betaler 100 kroner per billett, og 50 kroner går tilbake til moderklubben.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg på Åråsen!

- Lillestrøm høster mye skryt for initiativet her i Moelven IL. Både trenere og lagledere i klubben synes det er veldig stas, og flere tar turen til Åråsen som en sesongavslutning. Vi gleder oss veldig, og fyller opp to busser som reiser på kampen. Totalt blir vi 107 stykker, sier John Arne Mathisen i Moelven.

Byens store sønn, Thomas Lehne Olsen, har en stor stjerne i Moelv. Og LSK-spissen er svært glad for at så mange tar turen fra hjemstedet.

- Utrolig artig at så mange modøler kommer på kampen. Jeg er takknemlig for at så mange hjemmefra bryr seg. Jeg håper vi kan gi dem en god opplevelse, sier Thomas Lehne Olsen.

- Thomas er et stort forbilde for guttene og jentene i klubben. De ser at det faktisk er mulig å bli god hvis du har talent og vilje. Dessuten er han veldig flink til å ta en tur til Moelv Idrettspark når han har mulighet, sier John Arne Mathisen.

Også fra Brumunddal, Bjerke, Lindeberg, Skogstrand og Frode Kippe-nominerte Rælingen kommer det en delegasjon for å heie på Aleksander Melgalvis, Kristoffer Ødemarksbakken, Fredrik Krogstad, Simen Rafn og resten av Lillestrøm-laget.

Fredag formiddag var det solgt 6055 billetter til seriekampen mot Rosenborg. Fortsatt er det over to døgn til avspark på Åråsen, og det ligger an til å bli mye folk og god stemning.

Det er også noen ledige plasser i våre ulike VIP-konsepter:

Du kan få leie badestampen med plass til fem personer for 3000 kroner (inkluderer fem billetter, pizza og brus).

Det er 49 plasser igjen i VIP-restauranten. Pris per billett: 1300 kroner (inkludert middag og drikke).

15 plasser i Tapas-konseptet er ledig. Pris per billett: 1100 kroner (inkludert tapas og drikke).

En VIP-losje er også ledig med plass til 18 personer. Pris: 25 000 kroner (inkludert mat og drikke).

Interessert i noen av konseptene? Send en email til: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: