Familien Espmarker klare for #VIERLSK-kampen i Åsen-drakta

Jo flere tilskuere på Åråsen på lørdag, desto større inntekter får LSK fra sine samarbeidspartnere. Elias (15), John Henrik (34) og Anne-Marie (53) tar på seg draktene de har fått av Gjermund Åsen og gleder seg til toppkampen mot Kristiansund.

Annonse:

- Det har nesten vært litt sjokkartet å følge Lillestrøm denne sesongen. Etter en tung start slo vi voldsomt tilbake. Jeg tror nesten ikke jeg kan huske en LSK-utgave med et så godt samhold i laget og et så godt forhold til supporterne, sier John Henrik Espmarker.

Selv om de to siste kampene har endt med knepne tap, så har sesongen vært en stor opptur for både han, mamma Anne-Marie og sønnen Elias. Tre generasjoner Espmarker fra Åsgreina i Nannestad har virkelig hatt det artig på sine familiesamlinger på Åråsen.

Ikke minst ble 2-0-seieren over Sarpsborg 08 i slutten av juli en helt spesiell opplevelse. Etter kampen løp Gjermund Åsen inn i garderoben og hentet tre LSK-drakter som han hadde betalt av egen lomme og ønsket å gi til Elias, John Henrik og Anne-Marie.

Trønderen hadde nemlig lagt merke til at den ivrige familien på tribunen ikke hadde på seg LSK-drakt. Åsen tok kontakt med klubben og ba om hjelp til å identifisere de tre, og vips: Familien fikk hver sin Lillestrøm-drakt – overlevert av Åsen selv etter kampen mot Sarpsborg.

- Helt fantastisk gjort av Gjermund Åsen. Jeg ble helt målløs, sier Anne-Marie.

GAVE FRA ÅSEN: Her overleverer Gjermund Åsen LSK-drakt til John Henrik Espmarker etter seieren over Sarpsborg. Til høyre: Elias (15).
GAVE FRA ÅSEN: Her overleverer Gjermund Åsen LSK-drakt til John Henrik Espmarker etter seieren over Sarpsborg. Til høyre: Elias (15).

- Det er jo sånne ting som gjør norsk fotball så herlig. Jeg tror ikke du opplever for eksempel Premier League at en spiller kontakter deg på den måten, sier John Henrik.

- Jeg håper inderlig Gjermund fortsetter i Lillestrøm i flere år fremover. Han har vært utrolig god, mener Elias.

Gjermund Åsen måtte stå over den forrige seriekampen, men er trolig tilbake igjen på laget når Kristiansund er motstander på Åråsen lørdag. Overraskelseslaget ligger på tredjeplass i Eliteserien, men med seier vil LSK kun være ett poeng bak Christian Michelsens lag.

Les også: DNB og Romerike Sparebank oppfordrer næringslivet til å stille opp på #VIERLSK-kampen

Oppgjøret er også årets #VIERLSK-kamp. Det innebærer at bedriftsmarkedet utfordrer privatmarkedet til å fylle Åråsen - og samtidig støtter klubben med et kronebeløp for hver tilskuer. Rekorden stammer fra 2019 da LSKs støttespillere totalt bidro med 191,50 kroner per tilskuer. Med 5305 tilskuere på plass den gangen sørget det for at Lillestrøm Sportsklubb tjente over en million kroner på #VIERLSK-kampen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm – Kristiansund! 

På tribunen gleder familien Espmarker seg til å hjelpe laget til tre viktige poeng slik at det kan bli medaljekamp utover høsten på Åråsen.

- Det har vært veldig gøy å følge Lillestrøm i år, og sesongen kan jo allerede sees på som en suksess. Det er synd å si det, men vi hadde kanskje godt av det nedrykket. Det å beholde rekorden på å ha vært lengst sammenhengende i Eliteserien ble nesten viktigere enn å gjøre de riktige tingene slik at man kunne kjempe i toppen. Man fikk nullstilt litt. Vi håper den gode harmonien som vi har sett så mange ganger både på banen og tribunen i år fortsetter mot Kristiansund, sier familien Espmarker.

Her kan du bli en del av Fuglafamilien - helt gratis!

STORT SMIL: Så glad ble Anne-Marie Espmarker da hun fikk LSK-drakt av Gjermund Åsen.
STORT SMIL: Så glad ble Anne-Marie Espmarker da hun fikk LSK-drakt av Gjermund Åsen.

 

Annonse fra Eliteserien: