Se høydepunktene: Senket Sarpsborg med perlescoringer

(Lillestrøm - Sarpsborg 08 2-0) For noen mål! For et lag! Kaan Kairinen og Thomas Lehne Olsen (bildet) satte inn hver sin perlescoring i 2-0-seieren over Sarpsborg 08.

Det sto 0-0 etter en ganske jevnspilt første omgang - der Thomas Lehne Olsen var nærmest scoring med sin avslutning i tverrliggeren - men etter pause var Lillestrøm klart best.

I løpet av tre minutter i en svært god LSK-periode ble kampen avgjort. Og begge var til 20 i stil.

Først driblet Tobias Svendsen seg strålende gjennom Sarpsborg-forsvaret og spilte videre til Eskil Edh - som med et elegant hælspark serverte Kaan Kairinen. Finnen satte enkelt ballen i mål med høyrebeinet.

Tre minutter senere var det Gjermund Åsen som var kelner. Et strålende innlegg ble like vakkert headet i mål av Thomas Lehne Olsen.

Seieren kunne ha vært større, men det kunne også ha vært mindre hvis det ikke var for en strålende Mads Hedenstad Christiansen i mål.

Med seieren over Lars Bohinens mannskap klatret Lillestrøm til tredjeplass på tabellen med en kamp mindre spilt enn Molde og Bodø/Glimt på plassene foran. Ni seriekamper uten tap er heller ikke så verst.

Nå venter Skeid i cupen på søndag før Sandefjord borte og Bodø/Glimt hjemme.