Endelig tilbake på feltet - slik blir LSK-hverdagen fremover

Petter Myhre og resten av trenerteamet kunne endelig jobbe med spillerne på treningsfeltet igjen i dag.

Annonse:

Den siste måneden har LSK-spillerne trent på egenhånd og også hatt litt ferie, men i dag - tirsdag 14. april - ble det gjennomført fellesøkt i små grupper i LSK-Hallen.

- Endelig! Det er langt fram til en seriestart, men det å kunne møte lagkamerater og trenerteamet - og holde på med fotballøvelser - det setter man umåtelig pris på i disse tider. Det er herlig å se at det gløder litt i øynene på spillerne igjen, sier assistenttrener Petter Myhre.

- Hva er planen fremover nå?

- Nå kommer vi til å holde på med gruppetrening her inne fram til 1. mai. Vi har delt laget inn i to grupper - der hver gruppe igjen deles inn i to grupper, slik at vi jobber med fem spillere på hver banehalvdel. Da blir det mye rolletrening uten at vi kan spille mot hverandre, men vi prøver å få det så kamprelatert som mulig. Så blir det fysiske treninger på egenhånd i tillegg. På lørdagene legger vi inn en matchøkt, så får spillerne fri på søndagene, sier Myhre.

Les også: Digitalt kick off ga LSK 230 000 kroner

Han har et håp om at seriefotball kan begynne å rulle fra 1. juli, og er klar på at man ikke trenger lang oppkjøring når man først bestemmer seg for oppstartsdato.

- Når vi først kommer i gang igjen vil folk ha en herlig entusiasme, og da kan kanskje norsk fotball få den entusiasmen og gleden som norsk fotball fortjener.

PS! Inntil videre vil treningene innendørs være stengt for publikum av smittevernhensyn.

Se video-intervju med Petter Myhre om corona-krisen og veien videre for Lillestrøm Sportsklubb:


Annonse fra Eliteserien: