Emil (17) klar for lærlingejobb i LSK

Denne uken tok Emil Saglien Ruud (17) fatt på jobben som lærling i LSK. Daglig leder Robert Lauritsen er svært fornøyd med å ha fått den talentfulle Kjeller-gutten med på laget.

Annonse:

I forrige skoleår var unggutten i arbeidspraksis i LSK én gang i uka, utstasjonert fra medieproduksjonslinja på Mailand videregående skole. Han har med andre ord allerede bidratt mye for medieavdelingen i klubben, og nå får han Åråsen som base på fulltid de to kommende skoleårene.

- Det blir utrolig spennende å se hva vi klarer å få til som et team, og jeg ser fram til de to neste årene. Jeg gleder meg veldig, sier Emil Saglien Ruud.

- Vi er veldig glade for at Emil blir med på fast basis fremover. Han er ung og ambisiøs, og har allerede rukket å vise at han har et stort talent for medieproduksjon. Vi har tidligere hatt Aleksander Neely som lærling i LSK, og han har senere fått jobb i Google og er nå i Facebook. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass for unge talenter, også utenfor fotballbanen, sier daglig leder Robert Lauritsen.

Gutten som fyller 18 år i desember er selvsagt også en stor LSK-supporter, noe som gjør jobben enda litt mer spennende. Emil har lenge hatt stor interesse for både filming og redigering.

- Det er litt spesielt å jobbe med mange av de som man har sett opp til som ung gutt. Det har vært litt nervepirrende, egentlig. Nå har jeg blitt litt mer vant til tilværelsen, og jeg synes det fungerer veldig bra å jobbe med Lillestrøm-spillerne, sier Emil Saglien Ruud.

Han har allerede tatt eierskap til LSKs Instagram-konto, og vil i tett samarbeid med kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad lage innhold på klubbens flater i tiden som kommer.

- Vi ønsker å være inkluderende og tar gjerne i mot tips fra supporterne om hva de ønsker mer av i våre kanaler, enten det er i sosiale medier eller på lsk.no.

Svar på dette skjemaet for å bidra.

- Hva er så drømmejobben om noen år?

- Det må være i medieavdelingen til Liverpool, svarer den fotballinteresserte 17-åringen med et smil.

Les også: G14-suksess i Audi Cup - tapte finalen mot FCK

Annonse fra Eliteserien: